Header Ads


Ο «εκλεκτός» Μελισσανίδη για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο «εκλεκτός» Μελισσανίδη για τον πάγκο της ΑΕΚ!


Ποιον έχει «καψούρα» ο πρόεδρος της ΑΕΚ; Τι αναφέρουν οι πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις - Ποιος είναι φαβορί!
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΚ και η στήλη το είχε προβλέψει εδώ και μέρες. Έγινε κάπως ξαφνικά βέβαια αλλά η ουσία είναι ότι ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Το θέμα είναι τώρα ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Πρόσφατα έριξα δύο ονόματα στο τραπέζι που πιστεύω θα παίξουν πολύ δυνατά τις επόμενες ώρες.

Ο πρώτος είναι ο Αργύρης Γιαννίκης που αποτελεί «καψούρα» του Δημήτρη Μελισσανίδη και θα μπορούσε να είχε πάει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν στην ΑΕΚ. 

Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα, καθώς δεν βρήκε αυτό που έψαχνε το καλοκαίρι, κυρίως στη Γερμανία, και θα επέστρεφε στη Superleague μόνο για μια top ομάδα σαν την ΑΕΚ.

Ο δεύτερος είναι ο Γιώργος Δώνης, που αρέσει σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Μελισσανίδη. Τον θεωρούν τον καλύτερο Έλληνα προπονητή με διαφορά και αν το αφεντικό αποφασίσει να συνεχίσει με Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της Ένωσης, θα του προτείνουν τον -κατά τη γνώμη τους- κορυφαίο.

Αν μου λέγατε να... βγάλω αποδόσεις αυτή τη στιγμή για τους δύο παραπάνω υποψηφίους, θα έδινα 3.00 στον Γιαννίκη και 5.00 στον Δώνη. Κάπου ενδιάμεσα, στο 4.00, παίζει προπονητής από το εξωτερικό, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Όταν έχω νεότερα, θα επανέλθω!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.