Header Ads


«Αρέσει ο Γιαννίκης στον Μελισσανίδη, τι ισχύει με Δώνη - Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ τον Γενάρη!»

«Αρέσει ο Γιαννίκης στον Μελισσανίδη, τι ισχύει με Δώνη - Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ τον Γενάρη!»


Ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ - Τι αναφέρει γνωστός δημοσιογράφος της Ένωσης! 
Τι συμβαίνει με την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, η ενίσχυση τον Γενάρη και η μάχη για τον τίτλο.  

Τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Ένωση με τον Μιλόγεβιτς, και όχι μόνο αυτές, σχολίασε μέσω του sportdog.gr ο Τάσος Τσατάλης.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων, αναφέρθηκε ακόμα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην περίπτωση του Τσούμπερ, αλλά και στις περισσότερες μεταγραφές που έκανε φέτος το καλοκαίρι η Ένωση.

"Χάλασε του Μιλόγεβιτς στη Σαουδική Αραβία - Αρέσει ο Γιαννίκης στον Μελισσανίδη - Αυτός αναλαμβάνει τώρα"

Τάσο, τι γίνεται με τον Μιλόγεβιτς; Έφυγε από την ΑΕΚ για να πάει στη Σαουδική Αραβία, αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ίσως και να μην ισχύει κάτι τέτοιο.
 
"Δεν είναι σίγουρο για τη Σαουδική Αραβία. Περισσότερο θεωρώ ότι λειτούργησε αυτή η πρόταση ως αφορμή για να καθίσουν οι δύο πλευρές και να συζητήσουν για το μέλλον τους. Μάλιστα η τελευταία πληροφόρηση που έχω, πρωί Σαββάτου, είναι ότι έχει χαλάσει αυτή η προοπτική για τον Μιλόγεβιτς. Προφανώς είχε αντιληφθεί ότι το κλίμα δεν είναι θετικό. Οπότε μάλλον με αφορμή αυτή την πρόταση που έφτασε στον ατζέντη του, εξέτασαν το κοινό τους μέλλον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι κοινή απόφαση άρα και οι δύο πλευρές είχαν συγκεκριμένους λόγους που χώρισαν τους δρόμους τους και δεν υπάρχει κουβέντα αν ήταν σωστό αυτό που έγινε". 

Μπορούμε να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα;

Ο Γιαννίκης έχει την εκτίμηση του Μελισσανίδη, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά δεν μπορείς να είσαι βέβαιος ότι εκεί θα πάει η ΑΕΚ. Από την ελληνική αγορά δεν υπάρχει κάτι σοβαρό για τον Δώνη ούτε για κάποιον άλλον από Έλληνες, αλλά δεν έχω εικόνα για το τι κοιτάνε από την ξένη αγορά. Δε νομίζω να γίνει κάτι άμεσα, ούτε στην ΑΕΚ αισθάνονται ότι πρέπει άμεσα να έχουν προπονητή. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσει το θέμα, αν χρειαστεί θα δώσουν χρόνο, είναι σοβαρή η απόφαση γιατί η ομάδα δεν είναι όπως άλλες φορές που άλλαζε προπονητή όταν ήταν μακριά από την κορυφή. Τώρα είναι δύο βαθμούς πίσω".

Ποιος θα αναλάβει μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής;

"Ο Νίκος Παναγιωτάρας είναι σε όλα τα τεχνικά τιμ της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, έχει UEFA Pro δίπλωμα και ειδικά με τον Μιλόγεβιτς είχε γίνει ο πρώτος βοηθός του, είχε πολύ ενεργό ρόλο. Οπότε άνετα μπορεί να παίξει τον ρόλο-γέφυρας και αν χρειαστεί στο ματς με τον Ατρόμητο θα καθίσει στον πάγκο. Αλλά στόχος είναι να υπάρχει προπονητής μέχρι τότε".

Εσύ πώς είδε τον Μιλόγεβιτς το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα;

"Ήταν πολλά εκείνα που με προβλημάτισαν. Αν το πάρεις ξερά, με βάση τα αποτελέσματα, μετράει έναν πολύ άσχημο αποκλεισμό που δεν έπρεπε να γίνει - Το μέγεθος της αποτυχίας θα μπορούσε να φέρει άνετα αλλαγή προπονητή από τότε. Από εκεί και πέρα με έχει προβληματίσει η διαχείριση στην Τούμπα, ξέχωρα από άλλα σημεία του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Δεν έχω την απαίτηση να κερδίσει μέσα στην Τούμπα  - Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί ακόμα και όταν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ανταγωνιστικός, η νίκη στην Τούμπα ήταν από τις μεγαλύτερες στη χρονιά".

"Δεν το περίμενε κανείς για Τσούμπερ - Θα παίζει στον άξονα - Αριστερά ο Άμραμπατ"

Πώς βλέπεις τον Τσούμπερ, που φαίνεται ότι είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει στην 11άδα;
 
"Η μεταγραφή τού Τσούμπερ ήταν από αυτές που δεν περιμένει κανείς εύκολα να γίνουν. Όχι γιατί δεν μπορεί να τον πάρει για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί τον είχαμε δει στο Euro να πρωταγωνιστεί και δεν είναι εύκολο να φανταστείς ότι θα έρθει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην ΑΕΚ που ήταν εκτός Ευρώπης. Ήταν μη αναμενόμενο και σίγουρα μη ευχάριστο. Πολυσύνθετος παίκτης, έχει χαρακτηριστικά τού σύγχρονου ποδοσφαίρου, μπορεί σε περισσότερες από μια θέσεις. Ακόμα κάνουμε κουβέντα για τη θέση που παίζει, σίγουρα μπορεί πίσω από τον φορ γιατί έχει την κάθετη πάσα".

Πλάγια ή άξονα;

'Έχει δείξει ότι γίνεται πιο επικίνδυνος και ουσιαστικός από τον άξονα. Το είδαμε στο Ηράκλειο, το είδαμε στο Αγρίνιο, οπότε φαίνεται ότι κολλάει περισσότερο εκεί. Και με τον Άμραμπατ στην 11άδα, εκεί θα παίζει - Ο Άμραμπατ θα πάει αριστερά".

"Εκεί ψάχνονται για μεταγραφή - Να βάλει στο ροτέισον Λάτσι και Μήτογλου"

Είναι νωρίς ή μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για μεταγραφή τον Γενάρη;

"Η ΑΕΚ για τις μεταγραφές τού Γενάρη κοιτάζει από το τέλος τής μεταγραφικής περιόδου, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ακόμα. Δεν είναι παράλογο να πεις ότι κοιτάζουν για το κέντρο της άμυνας - Για τον Σουηδό στόπερ που γράφτηκε πρόσφατα, μάλιστα, ισχύει. Απλά όταν μιλάμε για στόπερ, να θυμόμαστε ότι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει τελείως έξω ένα παιδί που τη μισή σεζόν ήταν βασικός πέρσι, τον Λάτσι, και ποντάρει πολλά η ομάδα στην εξέλιξή του. Επίσης, έχει τελείως εκτός ροτέισον τον Μήτογλου, που είχε κάνει καλό πρωτάθλημα στη Σούπερ Λιγκ πέρσι. Οπότε θέλει και λίγη σκέψη η κατάσταση. Στα στόπερ ένας από τους Λάτσι και Μήτογλου θα έπρεπε να παίζει, αλλά μοιραία είναι μπροστά τους ο Σβάρνας που επίσης δεν μπορείς να τον βγάλεις έξω".


"Ποιότητα στην 11άδα ο Άμραμπατ - Προβληματισμένος με Λε Ταλέκ - Για αυτό έχει φθορά ο Μαρτίνς"

Από τις καλοκαιρινές μεταγραφές τι ξεχωρίζεις;

"Ο Αραούχο γενικά έχει μπει σε καλό ρυθμό, έβαλε γκολ και στον ΟΦΗ και στη Λαμία ξεκλείδωσε το ματς. Στα φιλικά με είχε εντυπωσιάσει ο Άμραμπατ από την αρχή, πρόσθεσε ποιότητα η ΑΕΚ με αυτόν στην 11άδα της. Προβληματισμένος είμαι για τον Λε Ταλέκ, γιατί δεν είναι στην ιδανική κατάσταση, αλλά να δούμε και με ποιες προδιαγραφές ήρθε. Ήρθε για κόφτης, σε συγκεκριμένη διάταξη, αλλά στα τελευταία ματς δεν φαίνεται να του ταιριάζει όταν παίζει χωρίς βοήθεια. Η διάταξη δεν τον βοηθάει στα τελευταία ματς. Ο Μοχαμαντί έχει μπει δυνατά και έτσι τον περιμέναμε, ότι θα ανεβάσει επίπεδο. Και ο Χατζισαφί έχει πάει πολύ καλύτερα από ο,τι περίμεναν όλοι, με εξαίρεση το πρώτο ματς με τον Ιωνικό. Ο Μισελέν έχει σταθερή εξέλιξη από παιχνίδι με παιχνίδι, μου αρέσει, είναι σοβαρός, με αθλητικά προσόντα, ξέρει να κρατάει τη θέση του. Με τον Βράνιες δεν είχα αμφιβολία ότι θα παίξει καλά, ο Τζαβέλλας έχει εμπειρία και προσωπικότητα, είναι μια σταθερά. Ο Στάνκοβιτς έχει ένα κακό παιχνίδι στο Ηράκλειο, αλλά συνολικά ο βαθμός του θεωρώ ότι είναι καλός".

Πώς βλέπεις τον Ολυμπιακό φέτος;

"Ο Μαρτίνς μπαίνει στην 4η σεζόν του στην Ελλάδα και δεν πιστεύω ότι κάποιος προπονητής από την Πορτογαλία να έρχεται για να κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα. Αυτό φέρνει μια φυσιολογική φθορά, έχει πάει στο πικ του με πρωταθλήματα, πορείες στην Ευρώπη κ.λπ. και είναι φυσιολογικό και ο ίδιος να νιώθει μεγαλύτερη πίεση. Γιατί μόνο φθορά έχει, εμφανίζονται πια μόνο τα κακά. Ο Ολυμπιακός αν και είναι σε πιο υψηλό επίπεδο από τους άλλους, από τότε που έσπασε το δίδυμο Ομάρ-Τσιμίκας δεν είναι ίδιος Ολυμπιακός. Αλλά παραμένει η πιο πλήρης ομάδας και ποιοτική".

"Καλύτερος με Γιοβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός - Ο ΠΑΟΚ έχει πέσει πάνω στον Λουτσέσκου - Μόνο η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό"

Παναθηναϊκός;

"Θα κάνει σίγουρα βήματα, είναι πολύ καλός ο Γιοβάνοβιτς και θα έχει σταθερή πορεία φέτος που μπορεί να είναι βάση για κινήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν για να ανεβάσει επίπεδο. Θα είναι καλύτερο από αυτό που είδαμε πέρσι. Από πλευράς υλικού, βέβαια, η ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό είναι η ΑΕΚ".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τον ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ έχει πέσει πάνω στον Λουτσέσκου, τα πάντα είναι ο Λουτσέσκου, η ομάδα εξαρτάται από εκείνον. Είχε και αρκετή τύχη στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει πάρει αποτελέσματα και καμιά φορά χτίζουν αυτοπεποίθηση που σε βοηθούν να περνάς καταστάσεις όταν έχεις αγωνιστικά προβλήματα".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.