Header Ads


Η έκθεση παρατηρητή για Φωτιά στο ΟΦΗ - ΑΕΚ!

Η έκθεση παρατηρητή για Φωτιά στο ΟΦΗ - ΑΕΚ!


H έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας δεν... εκθέτει τον διαιτητή Βασίλη Φωτιά για τις αποφάσεις του στο ΟΦΗ - ΑΕΚ!

Μόνο το σπρώξιμο του Ντουρμισάι στον Βράνιες στο 1-3, δεν έχει δει ο Φωτιάς, σύμφωνα με τον παρατηρητή του.

Οι διαιτητικές αποφάσεις στο ΟΦΗ – ΑΕΚ σήκωσαν την περισσότερη… σκόνη, την 2η αγωνιστική. Διαιτητής ο Φωτιάς (Πέλλας), VAR o Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Στο 31′ ο Καμάου βρίσκει στο πρόσωπο με το πόδι τον Ανσαριφάρντ. Ο Φωτιάς έβγαλε κίτρινη κάρτα.

Στο 36′ ο Λιβάι Γκαρσία απωθεί τον Νέιρα και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Ο Λάμπρου που προηγουμένως τον έχει πιάσει κεφαλοκλείδωμα, βλέπει την κίτρινη.

Στο 78′ πριν το πρώτο γκολ του ΟΦΗ, ο Βράνιες βρίσκεται στο χορτάρι από μαρκάρισμα του Ντουρμισάι. Ο διαιτητής μετράει κανονικά το γκολ, με τη σύμφωνη γνώμη του Σκουλά.

Εκεί που διαφωνούν διαιτητής και παρατηρητής είναι στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ.

Ο Ταπατζάς μετά από χρήση βίντεο, έκρινε οτι το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει για επιθετικό φάουλ. Μερίδιο ευθύνη φέρει και ο Σκουλάς, ο οποίος δεν έχει την.. πολυτέλεια να κάνει λάθος. Έπρεπε να γίνει on field review και το γκολ να ακυρωθεί.

Στο 1-3 του ΟΦΗ, η φάση ελέγχθηκε από το VAR τόσο για επιθετικό φάουλ του Ντουρμισάι, όσο και για το αν ο σκόρερ είναι σε κανονική θέση. Μάλιστα για τον έλεγχο ενημέρωσε και ο Φωτιάς κάνοντας μια κίνηση με το χέρι του εντός αγωνιστικού χώρου.

Γραμμές μπήκαν και ο Αργεντίνος καλυπτόταν. Τώρα για ποιο λόγο δεν είδαμε τη σχετική φάση με τις γραμμές, ίσως να μην ευθύνεται μόνο ο Σκουλάς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.