Header Ads


«Ψήνεται» προσθήκη έκπληξη στην ΑΕΚ!

«Ψήνεται» προσθήκη έκπληξη στην ΑΕΚ!


Σκέψεις για «ενίσχυση» στη δουλειά του τιμ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς - Πού εξετάζει η ΑΕΚ να κάνει προσθήκη!
Συζητείται ευρέως τις τελευταίες μέρες, το ενδεχόμενο να δούμε προσθήκη στην ΑΕΚ και στον τομέα της εκγύμνασης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για συγκεκριμένο πρόσωπο, που απασχολεί. Με έργο στον τομέα του, που φαίνεται και κρίνεται εύκολα. 

Το ερώτημα εδώ είναι αν η κουβέντα γίνεται μόνο στην βάση της λογικής πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ή αν έχει επισημανθεί ζήτημα που χρειάζεται... επιδιόρθωση.

Όπως αναφέρει η «Sportday», όσον αφορά την επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ κάποια συγκεκριμένη πρόθεση που να σχετίζεται με κάποια επιπλέον προσθήκη απ' την αγορά των ελεύθερων δεν υπάρχει απ' την Ένωση, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή

Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να υπάρχει και μια... πισινή, καθώς καθημερινά προτείνονται ποδοσφαιριστές και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα υπάρξει κάποια ευκαιρία που να κάνει θετικό «γκελ» στους ανθρώπους της «Ένωσης». Ο οργανισμός πάντως λειτουργεί με δεδομένο ότι το ρόστερ είναι πλήρες και στην τελική του μορφή, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.