Header Ads


Άρχισαν να παίρνουν κούπες οι Τρεμπλούχοι!

Άρχισαν να παίρνουν κούπες οι Τρεμπλούχοι!


Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», με την ΑΕΚ να επικρατεί της Μέταλουργκ 32-28 και να κατακτά το τουρνουά.

Η «Ένωση» μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι με τους Τζηρά, Ουγκάλντε και Μόγια να σκοράρουν και να κάνουν γρήγορα το 3-0. Ωστόσο, η ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας με ένα σερί 4-1 πέρασε μπροστά στο σκορ. Όμως όχι για πολύ, καθώς η ΑΕΚ στο ημίωρο έφθασε και πάλι το παιχνίδι στην ισοπαλία (8-8) και στη συνέχεια με ένα γκολ του Μυλωνά και δύο του Πλάθα απέκτησε μια διαφορά τριών τερμάτων. Ωστόσο, η ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας πήρε ξανά το προβάδισμα και το ημίχρονο έληξε 15-17.

Το δεύτερο άρχισε καλύτερα για τη Μέταλουργκ, η οποία πήγε στα τρία τη διαφορά των γκολ (17-20). Η ΑΕΚ αντέδρασε, ωστόσο, με Μόγια δις και Ουγκάλντε φέρνοντας το ματς στα ίσα. Έτσι, ξεκίνησε την αντεπίθεσή της με αποτέλεσμα στο ημίωρο να προηγείται 24-21. Η Μέταλουργκ προσπάθησε να ισορροπήσει και το παιχνίδι δέκα λεπτά πριν το τέλος ήταν στο 27-25. Όμως η ΑΕΚ δεν έχασε τη ψυχραιμία της και νίκησε 32-28.

ΑΕΚ – Μέταλουργκ 32-28

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άτζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (2), Τζηράς (1), Νικολαΐδης, Μυλωνάς (4), Ηλιόπουλος (2), Πλάθα (4), Μόγια (8), Κοτσιώνης, Ουγκάλντε (9), Κεδέρης, Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου (2),
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.