Header Ads


«Μπήκε» στις προπονήσεις ο Σιμόες!

«Μπήκε» στις προπονήσεις ο Σιμόες!


Έσπασε τα κοντέρ ο Πορτογάλος μέσος, που σε 4,5 μήνες κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το σοβαρότατο πρόβλημα στον αστράγαλο, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς!
Η επιστροφή του Αντρέ Σιμόες είναι γεγονός! 

Ο Πορτογάλος μέσος, έσπασε τα κοντέρ όσον αφορά την αποκατάσταση του και σε 4,5 μήνες κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το σοβαρότατο πρόβλημα στον αστράγαλο. 

Ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, από το οποίο (χτυπάμε ξύλο) πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν αναγκαστεί ακόμα και να σταματήσουν το ποδόσφαιρο. 

Συγκεκριμένα, ο Αντρέ, που τον περασμένο Μάρτιο αντιμετώπισε «οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξί του πόδι» και στις 13 Απριλίου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον κορυφαίο του είδους - επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προπονήθηκε κανονικά σήμερα στα Σπάτα και τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το κρίσιμο τεστ, πάντως, για την επιστροφή του Πορτογάλου σε φουλ ρυθμούς έγινε χθες. 

Όπου πραγματοποίησε μια πολύ δυνατή-απαιτητική προπόνηση μόνος του, με μέγιστες εντάσεις και δυσκολίες που πιθανόν να συναντήσει σε συνθήκες αγώνα, ενώ προηγουμένως είχε κάνει συγκεκριμένες μετρήσεις στον κ. Χρήστο Καρβουνίδη όπου τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. 

Ο «Σίμο» λοιπόν, όχι μόνο έβγαλε με επιτυχία το χθεσινό τεστ αλλά έμοιαζε με «θηρίο στο κλουβί». Βεβαίως, για να φτάσουμε εδώ, στο να επιστρέψει δηλαδή απόλυτα έτοιμος και καλά στους 4,5 μήνες, δούλεψε πολύ και ο ίδιος ατομικά αλλά και το τιμ αποκατάστασης και γιατρών της ΑΕΚ. 

Ο ίδιος ο Σιμόες, δε, όλο το προηγούμενο διάστημα καθημερινά στις προπονήσεις, έδειχνε μεγάλη θέληση για επιπλέον δουλειά, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο το συντομότερο. 

Αυτή η στιγμή έφτασε λοιπόν και ο Πορτογάλος είναι εδώ, απόλυτα έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σιδερένιος!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.