Header Ads


Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χουάν Κάρλος Ρέαλ! (vid)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χουάν Κάρλος Ρέαλ! (vid)


Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Χουάν Κάρλος Ρέαλ - Έμεινε ελεύθερος από την Ουέσκα!
Τις κεραίες της (και) προς την Ισπανία μεριά έχει στρίψει η ΑΕΚ για την αναζήτηση ενός κεντρικού χαφ που θα παίζει στις θέσεις «8» και «10», σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Χουαν Καρλος Ρεαλ ΑΕΚ: Το μανατζερικό γραφείο «Pedro Bravo – Consulting» που μεταξύ άλλων συνεργάζεται με τον Ισπανό επιθετικό του Άρη, Κρίστιαν Λόπεθ και τον επίσης Ισπανό αριστερό μπακ της ομάδας του Ατρομήτου, Ντάνι Καστεγιάνο, διατηρεί στραμμένες τις κεραίες του προς την Ελλάδα.

Κι ένα από τα κλαμπ με τα οποία εσχάτως άνοιξε κανάλι επικοινωνίας, είναι – σύμφωνα με πληροφορίες - και η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν σε πρώτο χρόνο…παραγγελιά για ένα «8-10άρι».

Παρεμπιπτόντως, ένας από τους παίκτες του ισπανικού γραφείο που αγωνίζεται στην θέση «8» κι είναι ελεύθερος το τάιμινγκ που διανύουμε είναι ο Χουάν Κάρλος Ρέαλ.

Γεννημένος στις 15 Μαρτίου 1991 ο Ισπανός κεντρικός χαφ έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από την Ουέσκα στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ πιο παλιά έπαιξε σε Αλμερία, Τενερίφη, Λα Κορούνια κι είχε ένα εξάμηνο πέρασμα από την Κλουζ (Ρουμανία) την σεζόν 2016-17.

Συνολικά έχει παίξει στην καριέρα του 274 παιχνίδια με 39 γκολ και και 29 ασίστ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.