Header Ads


Αλλάζει όνομα ο Πανιώνιος για την Super League 2!

Αλλάζει όνομα ο Πανιώνιος για την Super League 2!


Η ΓΣ του Ερασιτέχνη αποφάσισε τη σύσταση της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890!
Κανονικά θα παίξει στη Super League 2 της επόμενης σεζόν ο Πανιώνιος και για να το κάνει αυτό, έπρεπε να γίνουν ορισμένα βήματα. Το ένα να συσταθεί η ΠΑΕ.

Την Τετάρτη (25/8) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και εκεί ομόφωνα η απόφαση ήταν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία της ΠΑΕ. Το όνομά της θα είναι ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890.

Ο επενδυτής που θέλει να βγει μπροστά σε αυτή τη νέα προσπάθεια είναι ο Γιάννης Τσακουμάκος. Ο Αργύρης Λίβας τον εκπροσώπησε και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του εντολέα του. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως εδώ και 10 μέρες εκείνος και οι συνεργάτες του ασχολούνται με τους Νεοσμυρνιώτες.

Η διοικούσα επιτροπή και οι άνθρωποι του Γιάννη Τσακουμάκου βρίσκονται σε επαφή και έχουν προχωρήσει στον οικονομικό έλεγχο. Απομένει να συγκεκριμενοποιηθεί το ποσό που οφείλεται προς τρίτους.

Οι εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως τόσο ο Πανιώνιος όσο και οι υπόλοιπες ομάδες που πήραν με καθυστέρηση πρόσκληση στη Super League 2, έχουν ζητήσει παράταση για την κατάθεση του μετοχικού κεφαλαίου (350.000 ευρώ). Η προθεσμία εκπνέιε στο τέλος Αυγούστου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.