Header Ads


«Όχι» της ΑΕΚ σε Βόλφσμπουργκ για Λιβάι Γκαρσία!

«Όχι» της ΑΕΚ σε Βόλφσμπουργκ για Λιβάι Γκαρσία!


Πόσα εκατομμύρια ήταν η πρόταση της Βόλφσμπουργκ για Λιβάι Γκαρσία - Απορρίφθηκε δίχως συζήτηση από την ΑΕΚ!
Ο Λιβάι Γκαρσία είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ και δεδομένα οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να φτάσει… ψηλά για να γίνει αποδεκτή.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του έχοντας πληρώσει πέρυσι 2,6 εκατ.ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (κατέχει το υπόλοιπο 40%). Πέρυσι αγωνίστηκε σε 35 ματς με 6 γκολ και 7 ασίστ, ενώ φέτος ξεκίνησε βασικός την σεζόν και τώρα χρειάζεται να μπει για καθαρισμό στο γόνατο εκμεταλλευόμενος την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε αρνητικά στην Βόλφσμπουργκ για την πώληση του. Η γερμανική ομάδα που τον είχε τσεκάρει από κοντά πέρυσι στο ματς νοκ άουτ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Europa League, κατέθεσε πρόταση ύψους 7 εκατ.ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία όμως η ΑΕΚ ήταν αρνητική. Και μάλιστα τόνισε ότι η τιμή του είναι αρκετά μεγαλύτερη, ενώ σήμερα κυκλοφόρησε ότι η τιμή του φτάνει κοντά στα 15 εκατ.ευρώ.

Πάντως, σύμφωνα με την στάση των «λύκων» δεν αποκλείεται να επανέλθουν για τον 23χρονο τον Ιανουάριο, ή και του χρόνου το καλοκαίρι καθώς έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για αυτόν και θεωρούν ελκυστικό το πακέτο του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.