Header Ads


Στοίχημα: Γκολ και άσος "μπετόν" στα Τσάμπιονς Λιγκ - δυάδα στο 3.83!

Στοίχημα: Γκολ και άσος "μπετόν" στα Τσάμπιονς Λιγκ - δυάδα στο 3.83!


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Τετάρτης (18/08), με κρίσιμα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Betarades.gr έχει επιλέξει δύο δυνατά προγνωστικά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που βρίσκεται σε ελκυστικές αποδόσεις στην betshop. Ας δούμε που ποντάρουμε σήμερα!

 

Σκοράρουν στην Πορτογαλία

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγεται στις 22:00 στην Πορτογαλία ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Αϊντχόφεν.

 

Περίοδο φόρμας διανύουν οι "αετοί", που στη προηγούμενη φάση της διοργάνωσης απέκλεισαν εύκολα τη Σπαρτάκ Μόσχας με δύο νίκες (2-0 και 0-2). Εξαιρετικό το ξεκίνημα τους και στο πρωτάθλημα της χώρας τους, καθώς πετύχει το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, επικρατώντας επί της Μορεϊρένσε (1-2) και επί της Αρούκα (2-0). Μεγάλο “όπλο” η γραμμή κρούσης τους, καθώς έχουν σημειώσει οχτώ γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.

 

Νικηφόρο σερί έξι αγώνων τρέχει η Αϊντχοφεν σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες έχει πάρει μέρος. Για το Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε αρχικά απέναντι στη Γαλατασαράι, επικρατώντας με 5-1 και 1-2 και στη συνέχεια απέκλεισε τη Μίντιλαντ, κερδίζοντάς την με 3-0 και 0-1. Ακόμη, κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, συντρίβοντας με 4-0 τον Άγιαξ, ενώ ξεκίνησε με νίκη (0-2) και το πρωτάθλημα στην έδρα της Χέρκουλες.

 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Παράλληλα έχουν αναμφισβήτητη ποιότητα στη επιθετική τους γραμμή, που μπορεί να οδηγήσει το σκορ ψηλά. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

 

Προβάδισμα η Μάλμε

 

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και μεταφερόμαστε στη Σουηδία, εκεί που στις 22:00 συγκρούονται η Μάλμε με τη Λουντογκόρετς.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα (2-3) από την Γκέτεμποργκ για το πρωτάθλημα. Αποτελέσματα που "έσπασε" το αήττητο σερί των δέκα αγώνων που έτρεχαν. Στη προηγούμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είχαν αποκλείσει με δύο νίκες (2-1 και 1-2) τη Ρέιντζερς. Έχουν κερδίσει τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους.

 

Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, απέναντι στον Ολυμπιακό, προέρχεται οι Λουντογκόρετς. Συγκεκριμένα , απέσπασε 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ το παιχνίδι στο γήπεδό της έληξε 2-2 , με τη βουλγαρική ομάδα να παίρνει τελικά τη πρόκριση στα πέναλτι. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, επικράτησε με 3-0 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948.

 

Η Μάλμε θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της για να πάρει προβάδισμα στη μάχη της πρόκρισης στους ομίλους. Με βάση την εικόνα της μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Λουντογκόρετς. Θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.05.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.