Header Ads


«Ερυθρόλευκη» η εναλλακτική της ΑΕΚ για Τσούμπερ!

«Ερυθρόλευκη» η εναλλακτική της ΑΕΚ για Τσούμπερ!


Η λίστα του Μιλόγεβιτς - Ποιος παίκτης είναι το Plan B της ΑΕΚ, τον ήθελε ο Ολυμπιακός!

Στην ΑΕΚ τρέχουν για να κλείσουν τις επόμενες 48 ώρες την πρώτη τους μεταγραφή. Ποιες οι δεύτερες περιπτώσεις, το όνομα που προέκυψε από το... ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και η περίπτωση του Εντσάμ.  

Το όνομα του Γκρενιέ έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ της Ένωσης, γεγονός που από μόνο του έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πριν από μερικές εβδομάδες είχε "παίξει" και για τον Ολυμπιακό!

Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι οι Κιτρινόμαυροι ασχολούνται με την περίπτωση του Γάλλου άσου, που έχει μεγάλη θητεία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, η αξία του είναι δεδομένη και η Ένωση ψάχνει για παίκτη στη θέση του. 

Και μόνο το γεγονός, όμως, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν γραφτεί ως ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, δείχνει ότι αν μη τι άλλο η πλευρά του Γκρενιέ ψάχνεται για να βρει συμβόλαιο στην Ελλάδα. Ωστόσο, για την ώρα αποτελεί… εναλλακτική λύση.

Όπως το ίδιο ισχύει στην Ένωση και για τον Φαλκέ, που δεν φαίνεται να είναι πρώτος στόχος παρά τα όσα λέγονται και γράφονται. Ο Στήβεν Τσούμπερ ήταν και παραμένει κορυφή της λίστας. Έπειτα υπάρχει ένα ακόμα όνομα και η περίπτωση του Φαλκέ είναι τρίτη! Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν το ρεπορτάζ καλά, αναφέρουν ότι θα είναι έκπληξη αν φτάσει στη λύση του Φαλκέ η Ένωση, καθώς γνωρίζουν και το θέμα τής ευπάθειας στους τραυματισμούς
 
Ακόμα, το όνομα του Εντσάμ που έχει επιστρέψει με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τουλάχιστον για την ώρα. Γιατί ο παίκτης είναι μεν ελεύθερος, αλλά οι μοναδικές προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι από την Πολωνία. Μπορεί αυτό το πράγμα να είναι τυχαίο; Όσο δεν υπογράφει και η Ένωση έχει ανάγκη για παίκτη στη θέση του, ας μην αποκλείουμε τίποτα. Αλλά για την ώρα δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου μαζί του.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει απόκτηση και δεύτερου χαφ, αλλά για την ώρα έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση του πρώτου χαφ που θα παίζει και αριστερά και ως 10άρι, για να συμπληρώσει το βασικό σχήμα μαζί με τους Αμραμπάτ και Λιβάι Γκαρσία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.