Header Ads


Η νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ για Τσούμπερ!

Η νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ για Τσούμπερ!


Η ΑΕΚ αύξησε την προσφορά της στον Στίβεν Τσούμπερ για να κάμψει όποιες δεύτερες σκέψεις και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα

Τα δίνει όλα η ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Στίβεν Τσούμπερ!

Η Ένωση προσπαθεί να ολοκληρώσει άμεσα την μεταγραφή του Ελβετού, για τον οποίον εσχάτως προκύπτουν νέοι μνηστήρες (πχ Βενέτσια).

Συμφωνία με την Άιντραχτ υπάρχει αλλά ο Τσούμπερ ζήτησε διορία μέχρι την Δευτέρα για να δώσει την τελική του απάντηση, καθώς θέλει να ζυγίσει τις επιλογές του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την Δευτέρα και να συρθούν σε έναν πιθανό πλειστηριασμό και για αυτόν τον λόγο κατατέθηκε βελτιωμένη πρόταση στον Ελβετό ποδοσφαιριστή, με αυξημένα μπόνους επίτευξης ομαδικών και ατομικών στόχων, ώστε να τον πείσει να πει το «ναι» και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Οσον αφορά την Αιντραχτ και την εμπλοκή στην υπόθεση με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κόστιτς, στην ΑΕΚ εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Οι πληροφορίες τους οδηγούν στην εκτίμηση, πως ακόμα και εάν φύγει ο Σέρβος από την ομάδα της Φρανκφούρτης, έχει έτοιμο παίκτη για την αντικατάσταση του και δεν επηρεάζει την υπόθεση Τσούμπερ.

Υπό κανονικές συνθήκες, στην ΑΕΚ πίστευαν πως χθες θα είχαν τελειώσει τα πάντα με τους Γερμανούς και θα είχαν σταλεί τα αεροπορικά εισιτήρια στον Τσούμπερ για να έρθει το Σάββατο στην Αθήνα. Υπάρχει καλή συνεργασία με τον εκπρόσωπο του, αλλά το θέμα παραμένει ο Τσούμπερ. Πάντως, στην ΑΕΚ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.