Header Ads


«Ενδιαφέρει τον Εντσάμ η προοπτική της Ελλάδας!»

«Ενδιαφέρει τον Εντσάμ η προοπτική της Ελλάδας!»


Ποιος βάζει στο μεταγραφικό...GPS του Γάλλου μέσου το ελληνικό πρωτάθλημα λίγο πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου; 
Εδώ ο Εντσάμ, εκεί ο Εντσάμ, τη φανέλα ποιας ομάδας θα φορέσει ο Ολιβιέ Εντσάμ;

Μπορεί ο Γάλλος μέσος να εξασφαλίσε την ελευθερία του από την Σέλτικ στην οποία δεν είχε μέλλον, ωστόσο με το ημερολόγιο να γράφει 27 Αυγούστου εξακολουθεί να ψάχνεται για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μπορεί ο 25χρονος ποδοσφαριστής να΄χει τη δυνατότητα να «κλέψει» ημέρες και από το μεταγραφικό…υστερόγραφο του Σεπτεμβρίου που αφορά αποκλειστικά ελεύθερος παίκτες, ωστόσο σε κάθε περίπτωση εδώ που έχουμε φτάσει αν μη τι άλλο τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα.

Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μπροστά στον κίνδυνο να παραμείνει στο «ράφι» της ανεργίας τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Γενάρη (και βλέπουμε) ο Εντσάμ είναι υποχρεωμένος να ρίξει τα «θέλω» του και να μην παραμένει…κολλημένος στο 1,2 εκατ. ευρώ που εξασφάλιζε σε ετήσια βάση στη Σέλτικ.

Μια φορά, ο Γάλλος agent και νέος εκπρόσωπός του ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Εντσάμ από την στιγμή που διέκοψε τη συνεργασία του με το μανατζερικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν μέχρι και τα μέσα του φετινού καλοκαιριού, έχει να λέει τις τελευταίες ημέρες πως ο Γάλλος μέσος βλέπει θετικά την μεταγραφή του σε ελληνική ομάδα.

«Ενδιαφέρει τον Εντσάμ η προοπτική της Ελλάδας» είναι το μήνυμα του και μένει να αποδειχθεί εάν η ΑΕΚ που έκανε σαν…τρελή για την απόκτηση του Εντσάμ (πριν την αποδέσμευσή του από την Σέλτικ) ή ενδεχομένως κάποια άλλη ελληνική ομάδα, θα επιδιώξει να τον φέρει στη χώρα μας λίγο πριν ή και πάνω στο…νήμα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.    
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.