Header Ads


«Κλείδωσε» η επιστροφή Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Κλείδωσε» η επιστροφή Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Όλα έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατέθεσαν την επίσημη προσφορά τους σε Γιουβέντους και ποδοσφαιριστή!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η μεγάλη επιστροφή επιβεβαιώνεται από κάθε πλευρά και πλέον απομένουν συγκεκριμένες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί το deal στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατέθεσαν την πρόταση ύψους 28 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για να πάρουν το «ΟΚ» για την απόκτησή του και όπως αναφέρουν οι Ιταλοί είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί συμφωνία, αφού και οι «μπιανκονέρι» θέλουν να προχωρήσει η υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά στον παίκτη, είναι ήδη στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα, αφού αποχώρησε από το Τορίνο με το ιδιωτικό του τζετ και περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά. Η επιθυμία του να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο χρόνων, μέχρι το 2023.

Οι ετήσιες αποδοχές του με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν τα 20 εκατ. ευρώ, λιγότερα από όσα θα έπαιρνε στη Γιουβέντους και περισσότερα από όσα λεγόταν ότι του είχε προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι.
Επιπλέον, τεράστιο ρόλο στις εξελίξεις έχει παίξει ο Μπρούνο Φερνάντες. 

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το βράδυ της Πέμπτης αφιερώθηκε στις συνομιλίες του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον συμπατριώτη του, ώστε να τον πείσει να πάρει τη μεγάλη απόφαση της επιστροφής του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.