Header Ads


Η συμφωνία ΑΕΚ-Άιντραχτ για Τσούμπερ!

Η συμφωνία ΑΕΚ-Άιντραχτ για Τσούμπερ!


Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το μεγάλο μπαμ στην θέση του αριστερού εξτρέμ - Τα οικονομικά δεδομένα, τι συμβόλαιο έχει ο Τσούμπερ, τι ρήτρα μπαίνει!
Στιβεν Τσουμπερ ΑΕΚ Αιντραχτ συμφωνια: Ο Στίβεν Τσούμπερ στο EURO 2020 που είδαμε φέτος το καλοκαίρι έκανε σπουδαία πράγματα. Είχε σε 4 ματς, 4 ασίστ και έφτασε με την Εθνική Ελβετίας μέχρι τους «8», έχοντας αποκλείσει και την Γαλλία ένα γύρο πριν.

Η ΑΕΚ εδώ και καιρό έχει τσεκάρει το όνομα του, κάνει τις διαπραγματεύσεις με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και στόχος είναι η απόκτηση του με δανεισμό και οψιόν το επόμενο καλοκαίρι.

Αλλωστε ο Τσούμπερ ανήκει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτη μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά για τη νέα σεζόν δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό, Όλιβερ Γκλάσνερ. Και ως εκ τούτου, ψάχνεται να αποχωρήσει για να βρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να κρατήσει και την θέση του στην Εθνική Ελβετίας.

Την περσινή χρονιά ο Τσούμπερ μέτρησε 2ο συμμετοχές στην Bundesliga, έχοντας 3 ασίστ. Η βασική του θέση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, αλλά λόγω του βασικού Φίλιπ Κόστιτς, αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια ως «δεκάρι».

Ο 31χρονος Ελβετός όμως δεν έχει κάνει «γεμάτη» προετοιμασία αυτό το καλοκαίρι. Η καθυστερημένη του άφιξη στην προετοιμασία της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (έξτρα άδεια λόγω EURO και έτσι μπήκε στις προπονήσεις στις 27 Ιουλίου) ίσως έπαιξε ρόλο στην απόφαση να βρεθεί στο περιθώριο, καθώς έχασε πολλά φιλικά (συνολικά 4).

Στις 31 Ιουλίου έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι (45 λεπτά κόντρα στην Σεντ Ετιέν) και στη συνέχεια αγωνίστηκε μόλις 11 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με την Μάνχαϊμ. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Μπουντεσλίγκα με Ντόρτμουντ και Αουγκσμπουργκ ήταν εκτός αποστολής και επιβεβαιώθηκε και… τυπικά ότι βρίσκεται εκτός πλάνων.

Για τον λόγο αυτό η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται αυτή την απόφαση της γερμανικής ομάδας, έχοντας πείσει τον Τσούμπερ για το project στην Ενωση και θέλει να τον κάνει δικό της.

Η πρώτη κουβέντα πάντως για το ύψος της οψιόν αγοράς του Zoύμπερ είναι στα 3 εκατ.ευρώ, με βάση πληροφορίες από την γερμανική ομάδα. Η Ενωση θέλει να ρίξει το ποσό, ενώ η ομάδα της Φρανκφούρτης θα ήθελε η ελληνική ομάδα να καλύψει ολόκληρο ή το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη που ανέρχεται σχεδόν σε 1 εκατ. ευρώ.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία η οποία θα σφραγιστεί αύριο Παρασκευή και γραπτώς, η οποία θα δρομολογήσει και την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.