Header Ads


Νέοι μπελάδες στην ΑΕΚ Betsson: Ξανά χωρίς ομαδικές προπονήσεις στα Λιόσια, ορατή η αποχή με Ολυμπιακό

Νέοι μπελάδες στην ΑΕΚ Betsson: Ξανά χωρίς ομαδικές προπονήσεις στα Λιόσια, ορατή η αποχή με Ολυμπιακό


Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την ΑΕΚ Betsson στο φινάλε της σεζόν, καθώς στο κλειστό των Λιοσίων δεν διεξάγονται ομαδικές προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Από τη στιγμή που μπήκε ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League τα προβλήματα δεν λείπουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson. 


Αντιθέτως, όσο περνάει ο καιρός όλο και προστίθενται, με το φινάλε της σεζόν να μοιάζει με λύτρωση σε όσα συμβαίνουν την φετινή σεζόν.

Τα προβλήματα οικονομικής φύσεως έκαναν την εμφάνισή τους όλο και πιο έντονα την φετινή σεζόν, ιδίως στο δεύτερο μισό της, τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα οι παίκτες να απέχουν από τις προπονήσεις και στα Λιόσια να διεξάγονται μόνο ατομικά session. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ο Γιάννης Γεωργαλλής περιέγραψε την κατάσταση, με το πέρας του αγώνα της 5ης αγωνιστικής των Playouts, κόντρα στην Καρδίτσα.



Ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου επεσήμανε πως η Ένωση έκανε μόλις μία ομαδική προπόνηση πριν από το παιχνίδι στην Θεσσαλία, καταδεικνύοντας το πρόβλημα.

Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται στα Λιόσια, με τους παίκτες του Ζούρου να κάνουν ατομικές προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα στα Λιόσια δεν πηγαίνουν όλοι οι παίκτες, καθώς ο Όστιν Χόλινς έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κι έπειτα.



Αιτία αυτής της κατάστασης είναι τα προβλήματα οικονομικής φύσεως που υπάρχουν. Στην συνάντηση ανάμεσα στους παίκτες και τον Μάκη Αγγελόπουλο δόθηκαν δεσμεύσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, οι οποίες δεν έχουν τηρηθεί έως και σήμερα, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να γίνονται ατομικά session στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και πιο δραστικά μέτρα, με ολική αποχή, τόσο από προπονήσεις, όσο και από τα παιχνίδια των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάτι που θα σήμαινε αυτομάτως καταστροφή για την Ένωση, καθώς σε περίπτωση που δεν κατέβει η Ένωση σε ένα παιχνίδι θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι τα παιχνίδια των playoffs της Stoiximan Basket League απομένει περίπου μία εβδομάδα και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, με την κατάσταση να παραμένει οριακή στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.