Header Ads


Η επόμενη ομάδα του Λεβαντόφσκι μετά την Μπάγερν!

Η επόμενη ομάδα του Λεβαντόφσκι μετά την Μπάγερν!


Σε αυτή την ομάδα πάει ο Λεβαντόφσκι - Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πολωνός επιθετικός!
Λεβαντοφσκι επομενη ομαδα Μπαγερν αποχωρηση: Ο Πολωνός έριξε τη βόμβα χθες με την ανακοίνωση ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν και ήδη υπάρχει ομάδα που είναι φαβορί για την απόκτησή του!

Έπειτα από επτά καταπληκτικές σεζόν στην Μπάγερν, έπειτα από ισάριθμα Πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, πέντε Σούπερ Καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 297 συνολικά γκολ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. Ο 33χρονος φορ ζήτησε μεταγραφή και οι αποδόσεις δίνουν και παίρνουν για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε μάθει πως σε αυτές τις περιπτώσεις, το φαβορί είναι πάντα είτε η Παρί Σεν Ζερμέν, είτε η Μάντσεστερ Σίτι. Στην περίπτωση του Πολωνού είναι το δεύτερο σενάριο που ζούμε. Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα (με τον οποίο συνεργάστηκε στην Μπάγερν) βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα.

Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στους Μαδριλένους υπάρχει ζήτημα ρευστότητας, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει προτάξει ως επιτακτικότερη την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οσο για τους «Κόκκινους Διαβόλους», δημοσιεύματα από την Αγγλία δείχνουν πως όντως υπάρχει ενδιαφέρον, έστω και αν προς το παρόν είναι σε διερευνητικό επίπεδο.

Στην τέταρτη θέση της λίστας συγκατοικούν τρεις ομάδες: η Τσέλσι με τον Γερμανό Τόμας Τούχελ στον πάγκο, η Λίβερπουλ με προπονητή τον πρώην κόουτς του «Λέβα» στην Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και η Μπαρτσελόνα, η αγαπημένη ομάδα του Λεβαντόφσκι όταν ήταν παιδί. Βέβαια είναι κοινό μυστικό πως οι Καταλανοί δύσκολα μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Πιο χαμηλά στον πίνακα των αποδόσεων βλέπουμε την Παρί Σεν Ζερμέν, την Ντόρτμουντ (με την οποία ο Λεβαντόφσκι κέρδισε δύο Πρωταθλήματα) και την Τότεναμ.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.