Header Ads


Νέο ποστάρισμα Γιάνκοβιτς για ΑΕΚ! (pic)

Νέο ποστάρισμα Γιάνκοβιτς για ΑΕΚ! (pic)


Πήρε θέση ο Γιάνκοβιτς για το χθεσινό του ποστάρισμα - Διαχώρισε την θέση του σε σχέση με τον...τουρίστα Λοτζέσκι!
Διευκρινίσεις για τη διαδικτυακή απάντησή του στον Ματ Λοτζέσκι, η οποία εξελήφθη επίσης ως «αιχμή» για την ΑΕΚ, θέλησε να δώσει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Τη θέση του απ’ αυτή του Ματ Λοτζέσκι διαχώρισε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Σε ανάρτηση του Έλληνα φόργουορντ στο instagram ο Αμερικανός είχε απαντήσει με δηκτικό σχόλιο για την ΑΕΚ, αναρωτώμενος αν ο πρώτος στόχος στη φετινή σεζόν θα είναι να πληρωθεί στην ώρα του.

Επειδή λοιπόν η απάντησή του «θα ήταν μια καλή αρχή» εξελήφθη επίσης ως αιχμή για την «Ένωση», ο Γιάνκοβιτς θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γράφοντας σε σχετικό story:

«Το ότι μια “καλή αρχή” σε αυτή τη χώρα μπορεί κάποιοι να το μεταφράσουν σε θέμα οικονομικό και τόσο στοχευμένα είναι αριστούργημα.

Σεβόμενος απόλυτα όλους τους υγιείς φιλάθλους σε οποιοδήποτε σύλλογο έχω αγωνιστεί, το τελευταίο μέρος που θα μοιραζόμουν οποιαδήποτε δυσαρέσκεια οικονομικού τύπου θα ήταν το instagram.
Για να μην ανησυχείτε εσείς οι ελάχιστοι, υπάρχουν όροι που εξασφαλίζουν όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του μπάσκετ.

Καλή σεζόν με υγεία».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.