Header Ads


Μένει στο «ράφι» ο Εντσάμ!

Μένει στο «ράφι» ο Εντσάμ!


«Ναυαγεί» η μεταγραφή του και στη Λέγκια - Θα...παρακαλάει για την ΑΕΚ στο τέλος!
Τι συμβαίνει με τον 25χρονο μέσο και το πολωνικό κλαμπ στην τελική ευθεία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου; 

Ζητείται ομάδα για τον Ολιβιέ Εντσάμ. Ο Γάλλος μέσος που έπαιξε δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, εξακολουθεί να κυκλοφορεί χωρίς ομάδα λίγες ημέρες πριν από τη δύση του Αυγούστου.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, ας θυμόμαστε πως ο 25χρονος χαφ ανήκει στην κατηγορία των ελεύθερων παικτών έπειτα από την αποδέσμευσή του από την Σέλτικ και κατά συνέπεια μπορεί να εκμεταλλευτεί και το μεταγραφικό…υστερόγραφο του Σεπτεμβρίου για την υπογραφή νέου συμβολαίου.  

Προ ημερών δημοσιεύματα παρουσίαζαν την Λέγκια Βαρσοβίας να πραγματοποιεί focus στην περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να φαίνεται πως πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά.

Παρεμπιπτόντως, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η Σέλτικ αγόρασε από την πολωνική ομάδα τον Κροάτη μπακ, Γιόσιπ Γιουράνοβιτς.

Στις επαφές που υπήρξαν ανάμεσα στα δύο κλαμπ, οι «Κέλτες» έριξαν στο τραπέζι και το όνομα του Εντσάμ ως έμψυχο αντάλλαγμα και προτού προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου του χωρίς ωστόσο να τον συμπεριλαβάνουν μέσα στο deal που πέτυχαν.

Εσχάτως, ο ελεύθερος («παλιόφιλος») Εντσάμ δεν φαίνεται να…συγκινεί ούτε τώρα την Λέγκια Βαρσοβίας κάτι που συμβαίνει πρωτίστως για οικονομικούς λόγους.

Βλέπετε, το ετήσιο κασέ του ποδοσφαιριστή (850.000 ευρώ) δεν δείχνει διατεθειμένο να προσφέρει το πολωνικό κλαμπ, αναζητώντας σε αυτό το τάιμινγκ μια πιο φθηνή λύση για την ενίσχυση στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής.   

Με αυτά και με αυτά, ο Εντσάμ εξακολουθεί να παραμένει χωρίς νέα ποδοσφαιρική στέγη και να ψάχνεται για νέα ομάδα.

Κι όσο κυλούν οι ημέρες και μεγαλώνει ο κίνδυνος να παραμείνει στο «ράφι» τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Γενάρη, είναι πολύ πιθανό λίγο πριν από το μεταγραφικό “game over” να χαμηλώσει τα «θέλω» του από την στιγμή που δεν κάνει το…γκελ στις αγορές που περίμενε τόσο ο ίδιος, όσο και οι νέοι εκπρόσωποί του που του έταξαν «λαγούς με πετραχήλια».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.