Header Ads


«Είπε το ναι η Τορίνο στην ΑΕΚ για Φαλκέ»!

«Είπε το ναι η Τορίνο στην ΑΕΚ για Φαλκέ»!


Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Τορίνο αποδέχθηκε πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ιάγο Φαλκέ!

Κοντά στην απόκτηση του Ισπανού Ιάγο Φαλκέ από την Τορίνο φέρεται να είναι η ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η ελληνική ομάδα κατέθεσε πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή και έτσι έχει ανάψει το πράσινο φως τον παίκτη!

Φυσικά το όνομά του δεν είναι καινούργιο, αφού βρίσκεται στο «ραντάρ» της «Ένωσης» εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ ο ατζέντης του βρέθηκε την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», η προσφορά που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η ΑΕΚ τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις.

Η ΑΕΚ πάει για άλλον, εναλλακτική επιλογή ο Φαλκέ!

Η περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού είναι εφικτή και μπορεί να γίνει αλλά η Ένωση έχει εντοπίσει άλλο στόχο ο οποίος είναι πιο ψηλά στη λίστα και τον οποίο προσπαθεί να κλείσει.

Φορτσάρει για την απόκτηση μεσοεπιθετικού η ΑΕΚ η οποία έχει συγκεκριμένες περιπτώσεις στην ατζέντα της, αλλά η μια απ’ αυτές, είναι ο βασικός στόχος. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως δεκάρι, στα άκρα αλλά και ως εσωτερικός χαφ στο 4-4-1-1 με έντονο το στοιχείο της δημιουργίας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι σε επαφή με τον συγκεκριμένο παίκτη και γίνεται προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το deal.

 Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περίπτωση του Ιάγο Φαλκέ, να πούμε το εξής. Πράγματι, τα τελευταία 24ωρα, το όνομα του Φαλκέ έπεσε ξανά στο τραπέζι για την ΑΕΚ μετά από πρωτοβουλίες του ατζέντη του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενημέρωσε την Ένωση πως μπορεί να φέρει τον πελάτη του στην ομάδα με ευνοϊκούς όρους από την Τορίνο. 

Στην ΑΕΚ εκτιμούν τις ικανότητες του Φαλκέ που είναι θυμίζουμε ένας ποδοσφαιριστής που παίζει στα άκρα και δεκάρι, αλλά τούτη την ώρα που μιλάμε, υπάρχει μια άλλη περίπτωση που δουλεύεται, η οποία είναι πιο ψηλά στη λίστα και ουσιαστικά αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Φάλκε παραμένει στα υπόψιν αν δεν αποκτηθεί ο βασικός στόχος μαζί με άλλες περιπτώσεις που έχουν προταθεί κυρίως τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.