Header Ads


Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ με εισήγηση Μιλόγεβιτς!

Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ με εισήγηση Μιλόγεβιτς!


Η Ένωση πάει για προσθήκη κι άλλου μέσο-επιθετικού «τύπου» Άμραμπατ, με την δυνατότητα να δώσει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις.

Στην τελική ευθεία της κανονικής μεταγραφικής περιόδου (χωρίς να υπολογίζεται δηλαδή το έξτρα διάστημα που αφορά αποκλειστικά ελεύθερους) η ΑΕΚ δεν θα μείνει άπραγη. Το ερώτημα είναι που καταλήγουν σε σχέση με τις ανάγκες που υπάρχουν αυτή την στιγμή. 

Η ΑΕΚ στα σίγουρα θα κάνει μία κίνηση. Πρόκειται όπως φαίνεται για έναν ακόμη μέσο-επιθετικό. Όχι μακριά από το προφίλ του Νορντίν Αμραμπάτ. Ο οποίος έχει έρθει βασικά για να παίζει από αριστερά, αλλά είναι ποδοσφαιριστής που δεδομένα μπορεί να παίξει και στις τρεις μέσο-επιθετικές θέσεις. Αυτή δείχνει να είναι η σκέψη που έχει κυριαρχήσει το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας σε αυτή την κατηγορία «παίζουν» οι στόχοι που έχουν ξεχωρίσει. Γιατί υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι.

Από κει και πέρα, σε σχέση με την κουβέντα που γίνεται για την ανάγκη για άλλες θέσεις, προς το παρόν δεν είναι στην ατζέντα του σχεδιασμού της Ένωσης. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει κάτι ακόμη, ωστόσο δεν μπορείς να το πεις με σιγουριά αυτή την στιγμή.

Μετά από την ολοκλήρωση και της επόμενης βασικής κίνησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για το υλικό που θα μπορεί να στηριχθεί. Και με βάση αυτό, ποια θα είναι η τακτική προσέγγιση που θα προτάξει με το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων. Η γνώμη του προπονητή θα είναι φυσικά το βασικό κριτήριο κι ακολουθεί το αν και τι είδους ευκαιρίες θα προκύψουν όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μεταγραφικού «παράθυρου». Υπάρχουν περιπτώσεις που παρακολουθούνται καιρό τώρα για τις οποίες στην ΑΕΚ περιμένουν μήπως και δοθεί περιθώριο να τις προσεγγίσουν όσο φτάνουμε προς τις 31 Αυγούστου ή αν θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπορεί να γίνει κάτι και μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όλα τα παραπάνω είναι υπαρκτές πιθανότητες. Το δεδομένο είναι η κίνηση για έναν ακόμη μέσο-επιθετικό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.