Header Ads


Οι επόμενες αλλαγές Μιλόγεβιτς μετά τον Αστέρα Τρίπολης!

Οι επόμενες αλλαγές Μιλόγεβιτς μετά τον Αστέρα Τρίπολης!


Η νέα «σφαλιάρα» φέρνει εξελίξεις - Αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς - Φημολογία για αποχώρηση τα επόμενα 24ωρα Έλληνα παίκτη!
Ποιος αποχωρεί τα επόμενα 24ωρα και οι σκέψεις του Σέρβου προπονητή για την 11αδα που θα παρουσιάσει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην ΑΕΚ μετά και το… φιλικό στραπάτσο από τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα με 1-0. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνέστησε ψυχραιμία, όμως είναι φανερό πως η ομάδα θέλει χρόνο, δουλειά, μεταγραφές και πολλές αλλαγές. Ο Σέρβος πάντως είναι αποφασισμένος σιγά – σιγά να τα αλλάξει όλα. Κυριολεκτικά…

Έτσι λοιπόν, η Ένωση αναμένεται να έχει μια εντελώς διαφορετική 11άδα στη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς σε σχέση με την περασμένη σεζόν ίσως να υπάρχει μόνο ένας ίδιος παίκτης! 

Αναφερόμαστε στον Λιβάι Γκαρσία, που όταν είναι καλά δεν βγαίνει από το βασικό σχήμα, ενώ ελπίδες για να αγωνίζονται βασικοί έχουν και οι Σιμάνσκι - Γαλανόπουλος. Κατά τα άλλα, η 11άδα σε σχέση με πέρσι θα έχει μόνο νέα πρόσωπα!

Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα, όλη η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από καινούργια πρόσωπα, όπως και ο Λε Ταλέκ που αγωνίζεται στη θέση "6", μπροστά τους. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Αραούχο και Αμραμπάτ, ο Λιβάι Γκαρσία που τον αναφέραμε ήδη και ο νέος παίκτης που θα έρθει.

Τι σημαίνει τυπικά αυτό; Ότι στην 11άδα της Ένωσης δύσκολα θα βρει εγγυημένη θέση για να παίζει βασικός ο Πέτρος Μάνταλος και έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν πρέπει τίποτα να αποκλείεται, ακόμη και για αποχώρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει σενάριο που θέλει έναν χαφ από το ρόστερ της ΑΕΚ να αποχωρεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του. Ίδωμεν..
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.