Header Ads


ΑΕΚ: Ποπόφ για δεξί μπακ! (vids)

ΑΕΚ: Ποπόφ για δεξί μπακ! (vids)


Η ΑΕΚ στρέφεται στη λύση του 31χρονου διεθνή Βούλγαρου δεξί μπακ, Στραχίλ Ποπόφ - Μένει ελεύθερος από την Χατάισπορ!
Η ΑΕΚ τσεκάρει τον 31χρονο αμυντικό για να καλύψει την «τρύπα» που υπάρχει στη δεξιά πλευρά.

Στραχιλ Ποποφ ΑΕΚ: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμα η ΑΕΚ, έστω και εάν βιώνει το δεύτερο 24ώρο έπειτα από το κάζο με τη Βελέζ Μόσταρ. Στίγμα για την επόμενη μέρα δεν υπάρχει, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Ωστόσο, πέραν κάθε ψυχολογικής κατάστασης, στην ΑΕΚ πρέπει να δουν και την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας. Στο δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει τεράστιο κενό και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στις επιλογές που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκεται και ο Στραχίλ Ποπόφ.

Ο 31χρονος Βούλγαρος αγωνίστηκε την τελευταία πενταετία στα τουρκικά γήπεδα, αρχικά με τη φανέλα της Κασίμπασα και την περυσινή σεζόν στη Χατάισπορ, με την οποία κατέγραψε 37 συμμετοχές (με τρεις ασίστ). Δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, ωστόσο οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και θα τον αφήσουν ελεύθερο, ώστε να γλιτώσουν το συμβόλαιο του, που ανέρχεται περίπου στο μισό εκατ. ευρώ ετησίως.

Εμπειρος και με γεμάτες χρονιές

Ο Ποπόφ είναι 35 φορές διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας. Παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο ως δεξιός μπακ, όσο και ως δεξιός χαφ, αλλά έχει καλύψει κατά το παρελθόν και θέσεις στον άξονα. Προέρχεται από συνεχόμενες σεζόν με 30+ συμμετοχές, ενώ έχει εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, καθώς πριν «μετακομίσει» στην Τουρκία, έπαιξε με τη Λίτεξ Λόβετς που πρωταγωνιστεί στο βουλγαρικό πρωτάθλημα και παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στα συν του Ποπόφ πως είναι ψηλός (1,85), κάτι που σημαίνει, ότι θα δώσει ύψος στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα, εφόσον τελικά η ΑΕΚ προκρίνει την περίπτωση του. Πάντως, στην Ενωση φαίνεται πως έχουν ακόμα κάποιες επιλογές κυρίως από τη γαλλική αγορά, όπου ψάχνουν για κάποια καλή περίπτωση, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι. Ο Ποπόφ είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου υπάρχει μόνο ο Μιχάλης Μπακάκης. Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν τρόπο να αποδεσμευθούν από τον Νταντσένκο, ενώ ο Ραντόνια θα μετακινηθεί στην ΑΕΚ Β’ για να δείξει εάν μπορεί να παίξει στο επίπεδο που ζητά η Ενωση. Είναι ενδεικτικό πάντως, πως όταν την Πέμπτη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο ο Μπακάκης, ο Μιλόγεβιτς χρησιμοποίησε ως μπακ τον Σβάρνα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.