Header Ads


Η ομιλία Μιλόγεβιτς στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό!

Η ομιλία Μιλόγεβιτς στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό!


Οι ατάκες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Βελέζ στο ΟΑΚΑ!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Βελέζ στο ΟΑΚΑ, προφανώς και δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Ενωσης και δη από τον πρώτο γύρο που συμμετείχε στο νεοσύστατο Conference League χτύπησε… άσχημα σε όλη την κοινωνία της ΑΕΚ και ο Σέρβος κόουτς αναγνωρίζει ότι ξεκινά με τον χειρότερο τρόπο την θητεία του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μιλόγεβιτς μάλιστα μετά το τέλος του ματς είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης αυτό που έζησα».

Θέλοντας να δείξει την ψυχολογική κατάσταση του και πόσο σοκαρισμένος ήταν. «Δεν έχουμε να κρυφτούμε. Ειλικρινά δεν το περίμενα» είπε ο Μιλόγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ-Βελέζ. Και πλέον καλείται ο ίδιος να αναστρέψει το κλίμα στο ξεκίνημα της σεζόν, με την ομάδα του εκτός Ευρώπης και την πίεση στο κλαμπ να είναι μεγάλη. Και για τον ίδιο βεβαίως.

Πάντως, οι δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό στο ΟΑΚΑ είναι ενδεικτικές για το πως θα αντιδράσει ο ίδιος και τι θέλει από τους ποδοσφαιριστές του «Δεν φοβάμαι. Όλοι είμαστε επαγγελματίες. Και τα παιδιά που ήταν από πέρυσι και οι νέοι παίκτες και αυτοί που θα έρθουν, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα για την οποία δεν θα μιλάμε για την ψυχολογία που υπήρχε πέρυσι. Δεν είναι εύκολο να φοράς το σήμα της ΑΕΚ που έχει μεγάλη ιστορία. Πρέπει να είσαι αποφασισμένος. Θέλω να αλλάξω πολλά πράγματα. Μόνοι μας πρέπει να βρούμε τον δρόμο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.