Header Ads


Στην Αθήνα οι οπαδοί της Βελέζ! (vid)

Στην Αθήνα οι οπαδοί της Βελέζ! (vid)


Οι οπαδοί της Βελέζ επισκέφθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο για να την εμψυχώσουν ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη με την Βελέζ (29/7, 21:00) στο ΟΑΚΑ, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στο 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ομάδα από την Βοσνία γνωρίζει πως το έργο της θα είναι δύσκολο στην Αθήνα και ο πρόεδρος της Βελέζ έχει τάξει χρηματικό πριμ σε περίπτωση που κλείσουν εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, σε μια προσπάθεια να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι οπαδοί των Βόσνιων ήρθαν στην Αθήνα, με στόχο να εμψυχώσουν την αποστολή, η οποία έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Συνθήματα, καπνογόνα και πανό που ζητούσαν την πρόκριση, αποτέλεσαν το κύριο σκηνικό που δημιούργησαν οι υποστηρικτές των φιλοξενούμενων.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η Τούζλα Σίτι, ομάδα που αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα με την Βελέζ, θα προσφέρει χρηματικό πριμ 10.000 ευρώ σε περίπτωση που έρθει η πρόκριση για τον σύλλογο της χώρας τους.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.