Header Ads


Πρόβλημα με Γαλανόπουλο και τα...ιατρικά της ΑΕΚ!

Πρόβλημα με Γαλανόπουλο και τα...ιατρικά της ΑΕΚ!


Η απορία για την απουσία του Γαλανόπουλου - Τι συμβαίνει, τι λέει η ΑΕΚ γιατί δεν θα προλάβει την ρεβάνς με την Βελέζ!
Σταθερά με ατομικό πρόγραμμα ο Κώστας Γαλανόπουλος. Το ίδιο μετά και την επιστροφή των υπολοίπων από την Βοσνία. Παραμονή του φιλικού με την Αντβέρπ στις 6 Ιουλίου έμεινε εκτός κανονικού προγράμματος και πλέον μετράμε 21 μέρες που είναι εκτός.

Αρχικά από πλευράς ΑΕΚ αυτό που έλεγαν ήταν πως ο διεθνής χαφ έκανε αποφόρτιση στα πλαίσια της προσοχής που χρειάζεται κάποιες φορές για να μην επιβαρύνεται το σημείο που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε έξω για περίπου ένα χρόνο. Βεβαίως είναι σαφές πλέον πως δεν πρόκειται για αποφόρτιση και η περίπτωση του Γαλανόπουλου, εντάσσεται στο γκρουπ των όχι λίγων στην ΑΕΚ, που προκαλούν απορίες σε σχέση με το τι συμβαίνει με τα ιατρικά της ομάδας. Λέγεται πως είναι θέμα ψυχολογικό να συμβιβαστεί με το γεγονός πως περιοδικά θα έχει ενοχλήσεις. 

Το θέμα είναι πως σε αυτά τα ζητήματα στην Ένωση πάντα πολλά λέγονται, αλλά στο τέλος σχεδόν πάντα διαπιστώνεται πως υπάρχει σημαντικό πρόβλημα. Ας ευχηθούμε να μη συμβαίνει πάλι αυτό με τον έτσι κι αλλιώς άτυχο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Απλά να θυμίσουμε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ εξαιτίας κακής εκτίμησης στην αποθεραπεία του, στις αρχές του 2020... 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.