Header Ads


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βανδή!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βανδή!


«Λοιπόν έλα αποκλειστικό. Δε τα έχει με αυτός γιατί είναι παντρεμένος με παιδί αλλά με κολλητό του φίλο, γι’ αυτό σκάει συνέχεια...».
Χθες 23/7, το περιοδικό «Λοιπόν» σύμφωνα με ρεπορτάζ του ανέφερε πως γνωστός ηθοποιός πολιορκεί την Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο της.

Η τραγουδίστρια έχει χωρίσει εδώ και πολύ καιρός από τον επί 18 χρόνια σύζυγο της, παρόλο που πρόσφατα ανακοινώθηκε η είδηση.

Η Soula Glamorous ωστόσο, έρχεται να διαψεύσει το ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως δεν τα έχει με τον Βασίλη Μπισμπίκη όπως συζητιόταν, αλλά με κολλητό του φίλο, αφού ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και έχει και ένα παιδί. Μάλιστα, πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό, όπως πάντα αναφέρει η αγαπημένη persona του διαδικτύου.

«Λοιπόν έλα αποκλειστικό. Δε τα έχει με αυτός γιατί είναι παντρεμένος με παιδί αλλά με κολλητό του φίλο, γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός του δε ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο».

Πηγή: Reporter.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.