Header Ads


Τσιγκρίνσκι: «Περιμένω την ΑΕΚ…»

Τσιγκρίνσκι: «Περιμένω την ΑΕΚ…»


Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνουν στο ρόστερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν.
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα και παρότι δεν υπάρχει συμφωνία για να συνεχίσει, κλήθηκε για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στα Σπάτα και στο Ιατρικό Κέντρο. Δείγμα ότι δεν… αποκόπηκαν οι δεσμοί του ποτέ από το κλαμπ.

Ωστόσο, δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση στο αν συνεχίσει ή όχι ο Τσιγκρίνσκι για 6η χρονιά στην Ενωση. Ο παίκτης έκανε ατομικό πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα στα Σπάτα και έχει δείξει τρομερή διάθεση να παίξει τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο για την ΑΕΚ.

Στις επαφές του με την Ενωση ο «Τσίγκρι» τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μάλιστα με πολύ χαμηλό συμβόλαιο, δείγμα ότι δεν ενδιαφέρεται για το οικονομικό κομμάτι αλλά θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και σε ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Ο ίδιος ο Τσιγκρίνσκι μιλώντας στο περιβάλλον του τόνιζε ότι περιμένει την ΑΕΚ να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει εδώ. Και ο έμπειρος στόπερ ξεκαθάρισε ότι δέχεται και έναν βοηθητικό ρόλο στο rotation στα στόπερ, ακόμη και αν χρειαστεί να παίξει σε λίγα παιχνίδια.

Η Ενωση, από πλευράς της, πρέπει άμεσα να πάρει μία απόφαση ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τη διοίκηση, να συζητήσει με τον Ουκρανό και να κλείσει το ζήτημα πριν πάει στην Πορταριά. Πάντως αν η ΑΕΚ κρατήσει τελικά τον 35χρονο ποδοσφαιριστή που βοηθά πολυεπίπεδα στα αποδυτήρια, ίσως θελήσει με αυτό τον τρόπο να βάλει την… γέφυρα για τον επόμενο ρόλο του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κάτι που θέλουν πολύ στην ΑΕΚ, ποντάροντας πολλά στην προσωπικότητα και το status του. Και θα ήθελαν η ομάδα να μπει στο νέο γήπεδο με τον Τσιγκρίνσκι σε θέση-κλειδί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.