Header Ads


Επαφές της ΑΕΚ με Ρεμπρόφ!

Επαφές της ΑΕΚ με Ρεμπρόφ!


Με προπονητή - έκπληξη έχει επαφές η ΑΕΚ - Ψηλά στη λίστα της Ένωσης ο Σεργκέι Ρεμπρόφ!
Ο Ρεμπρόφ έγινε ευρύτερα γνωστός ως ποδοσφαιριστής αποτελώντας ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Αντρέι Σεφτσένκο στη Ντιναμό Κιέβου των 90’s, προτού παίξει σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και μάλιστα έχει γίνει και διερευνητική κρούση με τον Ουκρανό προπονητή. Είναι μια από τις 2-3 περιπτώσεις τεχνικών που έχει ξεχωρίσει η «Ένωση» και περνά πλέον στο στάδιο επαφών μαζί τους.

Ο Ουκρανός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2009 και ξεκίνησε άμεσα προπονητική καριέρα. Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Κιέβου και ακολούθησε ένα πέρασμα ως βοηθός από την εθνική Ουκρανίας και στη συνέχεια η Αλ Αχλί στη Σαουδική Αραβία. Από το 2016 εργάζεται στη Φερεντσβάρος με την οποία έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία πρωταθλήματα στην Ουγγαρία. 

Παρότι είναι απόλυτα επιτυχημένος και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 ο Ρεμπρόφ θα αποχωρήσει από το κλαμπ λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση και παραπόνων για προσπάθεια παρέμβασης στο έργο του. Με δεδομένο πάντως ότι έχει συμβόλαιο και θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένος η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.