Header Ads


Γήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε από τον Δήμο η δωρεά μελετών για τη μικρή υπογειοποίηση

Γήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε από τον Δήμο η δωρεά μελετών για τη μικρή υπογειοποίηση


Το γήπεδο της ΑΕΚ προχωράει με στόχο το αργότερο σε ένα χρόνο από σήμερα να είναι όλα έτοιμα προς χρήση του.

Τα έργα του γηπέδου της ΑΕΚ προχωρούν καθημερινά, σε τέτοιο βαθμό που το καθαρό μέρος της κατασκευής της Opap Arena – Αγιά Σοφιάς μπορεί να είναι έτοιμο και νωρίτερα. 

Πρέπει ωστόσο να γίνουν και συνοδά έργα, τα οποία τρέχει ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και η Περιφέρεια. Ενα απ’ αυτά είναι η μικρή υπογειοποίηση, για την οποία έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα. 

Την περασμένη Τετάρτη εγκρίθηκε από το δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και το οικονομικό του επιτελείο, η αποδοχή δωρεάς στο Δήμο από την ΑΕΚ τριών μελετών του συγκεκριμένου έργου, με την απόφαση να δημοσιεύεται χθες στη Διαύγεια. Συγκεκριμένα στη Διαύγεια τονίζεται σχετικά: «Αποδοχή δωρεάς (άνευ ανταλλάγματος) στο Δήμο από την ΑΕΚ τριών (3) μελετών (οδοποιίας, στατικής και Η/Μ εγκαταστάσεων) του έργου της οδού Χρ. Σμύρνης συνοδού και συμπληρωματικού έργου της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου που ήδη εκτελείται».

Η έγκριση πέρασε από τον Δήμο κατά πλειοψηφία (5-3) και από τη στιγμή που εγκρίθηκαν οι μελέτες το επόμενο βήμα είναι να γίνει ο διαγωνισμός και να ξεκινήσει το έργο.

Θυμίζουμε, πως η αδειοδότηση του γηπέδου δεν εξαρτάται από τη μικρή υπογειοποίηση. Η πραγματοποίησή της ωστόσο θα τελειοποίηση την ομαλή κυκλοφοριακή λειτουργία γύρω από το νέο γήπεδο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.