Header Ads


Χιμένεθ: «Δεν έχω παράπονο, τι άλλο να πω…»

Χιμένεθ: «Δεν έχω παράπονο, τι άλλο να πω…»


Η ΑΕΚ έχασε ξανά, ρισκάρει ακόμη και την ευρωπαϊκή προοπτική σας και ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να βρει ισορροπίες ενόψει του φινάλε της σεζόν.
Ο Μανόλο Χιμένεθ χθες μετά το τέλος του 1-2 και της νέας ήττας από τον ΠΑΟΚ, επιχείρησε να κρατήσει την ομάδα του με αναπτερωμένο ηθικό. Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του «Δεν έχω παράπονα από εσάς. Οσο μπορούσατε και αντέξατε, παίξατε όπως είπαμε… Τι άλλο να πω…».

Αν και πλέον όλα μοιάζουν πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ, η οποία δείχνει εγκλωβισμένη στα λάθη της διοίκησης και του προπονητή της. Και στα τρία τελευταία παιχνίδια θα παίξει… ρέστα για να βρίσκεται στο Conference League της νέας σεζόν.

Το κλίμα εντός αποδυτηρίων δεν είναι καλό. Και προφανώς αυτό δεν συνιστά είδηση. Από το Sportime έχουμε αναδείξει πολλές φορές ότι δεν είναι καλή η κατάσταση ανάμεσα στον Χιμένεθ και σε αρκετούς παίκτες. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τι είχε πει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στα αποδυτήρια μετά το 1-5 από τον ΟΣΦΠ.

Παρότι όταν προσελήφθη ο Ανδαλουσιάνος προπονητής τον περασμένο Γενάρη πίστεψαν πολλοί ότι θα ήταν… κλειδί της επιτυχίας το κλίμα εντός των αποδυτηρίων. Μάταια.

Ποδοσφαιριστές κομβικοί για το rotation της ΑΕΚ που νιώθουν αποξενωμένοι από τον Ισπανό προπονητή και δεν έχουν ψυχική σύνδεση μαζί του. Ειδικά στο φινάλε της σεζόν που κρίνονται τα πάντα και θα έπρεπε η ΑΕΚ να πάει πιο δεμένη εντός και εκτός γηπέδου. Ομως με δική της ευθύνη δεν είναι…

Πάντως πρέπει να καταγραφεί ότι εντός ΑΕΚ αρκετοί περίμεναν ακόμη και σήμερα ένα τύπου… ηλεκτροσόκ. Δηλαδή, άμεση αντικατάσταση του Χιμένεθ με λύση εκ των έσω, ώστε να επιχειρηθεί να βγει αντίδραση στα τρία τελευταία κρίσιμα 90λεπτα. Ομως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να πορευτεί και στο φινάλε της χρονιάς με τον Ανδαλουσιάνο…

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.