Header Ads


Survivor: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Survivor: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!


Η μπίλια έκατσε στην Μαριάνθη! Αν έκλειναν οι κάλπες 1 λεπτό μετά ίσως έφευγε άλλος παίκτης
Survivor spoiler: Τρομερή αποκάλυψη σχετικά με την χθεσινή (31/03) αποχώρηση από το Survivor 4!

Aπό νωρίς το πρωί σας είχαμε ενημερώσει ότι η Μαριάνθη Κάσδαγλη θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor 4, κάτι που επιβεβαιώθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας.

Αρχικά ξεκαθαρίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος έμεινε πανηγυρικά στο παιχνίδι και μάλιστα πήρε αρκετές περισσότερες ψήφους από τις τελευταίες ψηφοφορίες! "Μπετόν αρμέ" ο Ντάφυ, ο οποίος παρότι έχει αρχίσει να κουράζει ο κόσμος τον γουστάρει!

Όλο αυτό το τρολάρισμα με το ζέσταμα και την μονομαχία με τον Κώστα Παπαδόπουλο έφερε τον Ντάφυ ακόμα πιο ψηλά αφού χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως αν ο τραγουδιστής αποχωρήσει από το Survivor η τηλεθέαση θα πέσει. Μπορεί αρκετοί να τον κράζουν αλλά σίγουρα σκέφτονται πως το Survivor δεν θα είναι ίδιο χωρίς Τριαντάφυλλο.

Survivor spoiler: Ποια τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του Athensmagazine.gr ο Τριαντάφυλλος παραμένει στο Survivor με ένα ποσοστό κοντά στο 65%. Πολύ εύκολο βράδυ λοιπόν για τον Ντάφυ, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ψηφοφορίας είχε ξεφύγει στην κορυφή!
 
Πάμε τώρα στα κορίτσια! Η Ελένη Χαμπέρη συγκέντρωσε το 18% των ψήφων έναντι το 17% της Μαριάνθης, ενώ χαρακτηριστικό είναι αυτό που μας είπαν πως ίσως η διαφορά κρίθηκε και σε λιγότερες από δέκα ψήφους!

Αυτό σημαίνει πως αν η ψηφοφορία είχε κλείσει ένα λεπτό πριν ή ένα λεπτό μετά πως ενδέχεται να είχε φύγει η Ελένη και όχι η Μαριάνθη!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.