Header Ads


Επεισόδιο Χιμένεθ με ξένο παίκτη πριν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

Επεισόδιο Χιμένεθ με ξένο παίκτη πριν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!


Τι συνέβη - Με ποιον παίκτη «τσακώθηκε» πριν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!
Άνετα στοιχηματίζεις πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι μέσα στις επιλογές της ΑΕΚ εφόσον οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ στο τέλος της σεζόν.

Γιατί είναι από πέρσι στο μυαλό του αφεντικού της, σαν μια από τις λύσεις που θα του άρεσαν για την ομάδα του.

* Και να μην το γνωρίζεις με σιγουριά, άνετα στοιχηματίζεις πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι μέσα στις επιλογές της ΑΕΚ εφόσον οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ στο τέλος της σεζόν. Γιατί είναι από πέρσι στο μυαλό του αφεντικού της, σαν μια από τις λύσεις που θα του άρεσαν για την ομάδα του. Λέγεται πάντως πως με την περίπτωση του Σέρβου τεχνικού τουλάχιστον όσον αφορά την Ένωση, συνδέεται και πρόσωπο με έντονο «κιτρινόμαυρο» παρελθόν. Ενεργό παρελθόν εννοούμε. Χωρίς να είναι στο προσκήνιο στην υπόθεση, αλλά έναν ρόλο τον παίζει… (SDNA)

* Ο Νεντελτσεάρου με τον Νταντσένκο, πήγαν καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς τουλάχιστον. Ο ένας έπαιζε δεξί στόπερ, ο άλλος δεξί μπακ. Έπαιζαν κοντά. Δεν ήταν τυχαίο, Έπαιζαν στην ίδια ομάδα στην Ρωσία, την Ούφα. Και ειδικά ο Νταντσένκο που έχει θέμα προσαρμογής λόγω γλώσσας, ωφελήθηκε πολύ από την συνύπαρξη. Γιατί δεν έγινε αυτό και με τον Ολυμπιακό; Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Μανόλο πρόλαβε να τσακωθεί με τον Νεντελτσεάρου παραμονές του ματς. Και πήγε στον Χνιντ, με τα γνωστά αποτελέσματα… (SDNA)

* Κυκλοφορούσε χθες πολύ στην ΑΕΚ και το μεταφέρουμε. Μετά το ξαφνικό μπάσιμο και την επικράτηση στον πλειστηριασμό για τη "Ναυτεμπορική", ο Μελισσανίδης ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό σε σχέση με ζητήματα της επικαιρότητας στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται η ΑΕΚ... Για να δούμε. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.