Header Ads


Καρίμ για Χιμένεθ: «Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ, αν δεν μπορεί ο προπονητής να φύγει..»

Καρίμ για Χιμένεθ: «Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ, αν δεν μπορεί ο προπονητής να φύγει..»


Ξέσπασε στα αποδυτήρια ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και κατά του Μανόλο Χιμένεθ - Όλα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!
Η ΑΕΚ διασύρθηκε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που έφερε την ομάδα πολλά-πολλά χρόνια πίσω. 

Το 1-5 μπήκε με τον χειρότερο τρόπο στην ιστορία της ΑΕΚ και οι λίγοι φίλοι της που ήταν στο ΟΑΚΑ αντέδρασαν έντονα στο φινάλε. Αντιπροσωπεία τους κατέβηκε πριν την φυσούνα και τους έκραξε δημοσίως. Οι ποδοσφαιριστές τα… άκουσαν σχεδόν αμίλητοι και παρότι τους ζητήθηκε να βγάλουν τις φανέλες αυτοί δεν το έπραξαν. Οι περισσότεροι παίκτες μπήκαν στα αποδυτήρια αποσβολωμένοι. Δεν είχαν κουράγιο ούτε για λέξη. Και κυρίως οι Ελληνες…

Ο Μανόλο Χιμένεθ ψέλλισε 2-3 λόγια, αλλά δίχως να καταφέρει πολλά. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ μπορεί μετά από τέτοια να αντιδράσει στα επόμενα παιχνίδια της και ανέφερε ότι και σε προηγούμενη θητεία του είχε γίνει κάτι αντίστοιχο.

Ομως αυτός που έκανε εντύπωση και ήταν ο μόνος που βγήκε με σθένος μπροστά για να μιλήσει ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός με εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και προσωπικότητα πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια, όταν κανείς δεν μιλούσε. 

«Αν έχετε καταλάβει ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα. Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ. Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)» είπε χαρακτηριστικά ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο και σκύλιασε να βρει γκολ. Και το κατάφερε στο τέλος. Αλλά ήταν πολύ-πολύ αργά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.