Header Ads


Γλίτωσαν τα χειρότερα οι Αλμπάνης και Βασιλαντωνόπουλος!

Γλίτωσαν τα χειρότερα οι Αλμπάνης και Βασιλαντωνόπουλος!


Οι Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος τραυματίστηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως οι εξετάσεις τους βγήκαν καθαρές και εκτός απροόπτου θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ματς της Κυριακής (18/04, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.
Οι Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ένιωσαν ενοχλήσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης με αποτέλεσμα να υποβληθούν σήμερα (12/04) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

Τα αποτελέσματα των δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ήταν θετικά, καθώς οι εξετάσεις τους ήταν καθαρές και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι μετά το αυριανό (13/04) ρεπό, θα βρίσκονται σε κανονικό πρόγραμμα την Τετάρτη (14/04). Εκτός βέβαια αν χρειαστεί να πάνε πιο συντηρητικά μέχρι το ματς της Κυριακής (18/04, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος έπιασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, τελείωσε το ματς με τον Άρη κουτσαίνοντας από χτύπημα, αλλά σήμερα (12/04) ήταν πολύ καλύτερα. Οπως το ίδιο ισχύει και για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Όσον αφορά τις επιστροφές, ο Τσιγκρίνσκι προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα από την περασμένη Πέμπτη και λογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τους Αρκάδες την Κυριακή, ενώ την Τετάρτη (14/04) αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ περιμένουν τα δύο αρνητικά τεστ του Γεβγχέν Σάκχοφ, ο οποίος είχε διαγωνιστεί με κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες. Ο Ουκρανός αισθάνεται ήδη καλύτερα, αλλά επειδή προέρχεται από δεύτερη λοίμωξη, θα είναι σε θέση να επιστρέψει την Παρασκευή (16/04) με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι υπόλοιποι τραυματίες, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.