Header Ads


Νίκη στην Πάτρα στο κυνήγι της 3ης θέσης!

Νίκη στην Πάτρα στο κυνήγι της 3ης θέσης!


Η ΑΕΚ παίζει το τελευταίο «χαρτί» της, για την 3η θέση της κανονικής σεζόν της Basket League, κόντρα στον Προμηθέα απόψε (14/04, 20:00 και ΕΡΤ3)
Σε μία νέα κατάσταση καλείται να προσαρμοστεί πλέον η ΑΕΚ, που βρίσκεται σε κατάσταση μετάβασης στον πάγκο της, ενώ έχει και ένα πολύ σημαντικό ματς απόψε (14/04, 20:00 και ΕΡΤ3) για τη Basket League. 

Πιο αναλυτικά, η Βασίλισσα παίζει με τον Προμηθέα, στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, σε εξ αναβολής αγώνα, για τη 15η αγωνιστική. Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν και ο Βαγγέλης Αγγέλου αναμένεται να αναλάβει από αύριο Πέμπτη (15/04) τη θέση του προπονητή του Δικεφάλου. Στο αποψινό ματς στην Αχαΐα, ο Γιώργος Λιμνιάτης θα είναι ο κόουτς της ομάδας και θα αποχωρήσει μετά από αυτό το παιχνίδι, μαζί με τον Δημήτρη Μενουδάκο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Μάκης Αγγελόπουλος προσπάθησε να αλλάξει άμεσα την ψυχολογία της ομάδας και πλέον απομένει το να φανεί, αν οι παίκτες θα εμφανιστούν όπως πρέπει, απόψε, κόντρα σε έναν αντίπαλο, που δεν χρειάζεται να πούμε το ότι πάντα έχει υψηλό κίνητρο, όταν αντιμετωπίζει την Ένωση.

Το παιχνίδι αυτό, είναι και πολύ κρίσιμο, αφού η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 14-6 και ο Προμηθέας είναι στο 14-5. Η Βασίλισσα ξέρει ότι σε περίπτωση ήττας, θα τερματίσει δεδομένα στην 4η θέση της κανονικής σεζόν. Για να έχει ελπίδες για την 3η θέση, πρέπει η Ένωση να νικήσει πάση θυσία απόψε. Αν καλύψει και τη διαφορά της ήττας στο πρώτο ματς, στο ΟΑΚΑ (75-82), τότε θα έχει αυτή το πλεονέκτημα, σε οποιαδήποτε ισοβαθμία απέναντι στον Προμηθέα, στο φινάλε της σεζόν.

Να προσθέσουμε ότι αναμένεται να απουσιάσουν οι «γνωστοί» τον τελευταίο καιρό, δηλαδή οι Ματ Λοτζέσκι, Μάρκους Σλότερ, Κώστας Γόντικας και Νίκος Ρογκαβόπουλος. Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 6-4 εκτός έδρας, στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Προμηθέας είναι αήττητος στην Πάτρα (9-0) και γενικά «τρέχει» ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.