Header Ads


Θα προστατεύσει η ΠΑΕ ΑΕΚ τον Μανόλο Χιμένεθ;

Θα προστατεύσει η ΠΑΕ ΑΕΚ τον Μανόλο Χιμένεθ;


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε διαβάσει από γνωστούς «κιτρινόμαυρους» δημοσιογράφους για εγκλήματα Χιμένεθ, για ό,τι...εκδικείται(!!) την ΑΕΚ ο Χιμένεθ, ό,τι είναι παρανοϊκός(!!), ό,τι πρέπει να συνέλθει(!) με πρωτοσέλιδα, ό,τι η ΑΕΚ ήδη ψάχνει(!) προπονητή για το καλοκαίρι και άλλα πολλά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάποια θέση για όλα αυτά; Θα προστατεύσει τον Μανόλο Χιμένεθ με κάποιον τρόπο; Από αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση προς έναν άνθρωπο ο οποίος γύρισε για να σώσει ό,τι σώζεται στην αγαπημένη του ομάδα;

Προς έναν άνθρωπο που η ίδια η ομάδα τον άδειασε με εντελώς αντιεπαγγελματικό τρόπο και έφερε στη θέση του τον Μιγκέλ Καρντόσο; 

Είναι δυνατόν η ΠΑΕ ΑΕΚ να επιτρέπει να στοχοποιείται ένας προπονητής της που δεν έχει κλείσει ούτε 3 μήνες ολοκληρωμένους στον πάγκο της ομάδας; Μιλάμε για έναν προπονητή που όταν ήρθε στην ΑΕΚ βρήκε ένα ελλιπέστατο ρόστερ με εγκλήματα στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, παρότι κάποιοι μας το παρουσίαζαν ως το...καλύτερο ρόστερ της 10ετιας αν δεν μας...απατά η μνήμη μας και όχι μόνο δεν ενισχυθήκε με μεταγραφές τον Γενάρη αλλά αποδυναμώθηκε κι άλλο με τις φυγές Λιβάγια, Ινσούα. 

Και αν προσθέσουμε και τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα πιθανότατα λόγω της κακής προετοιμασίας του καλοκαιριού, δεν έχει στα χέρια του τα «όπλα» που χρειάζεται όπως είναι ο Τσιγκρίνσκι και κυρίως οι Σιμόες - Γαλανόπουλος. Θυμηθείτε ποια ήταν η 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα στο ματς του πρωταθλήματος στο οποίο η Ένωση «πάτησε» τον ΠΑΟΚ και ποια ήταν η 11άδα στον προχθεσινό αγώνα.

Όλοι περιμένουν από τον Μανόλο να...γυρίσει και αυτή τη φορά το παιχνίδι ενώ νυχθημερόν έχουν αναλωθεί σε μια πρωτοφανή επίθεση προς έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλάκις στην ΑΕΚ και ίσως το μεγάλο του σφάλμα είναι ότι αγάπησε την ΑΕΚ και κυρίως αγαπήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον κόσμο της Ένωσης. Ίσως κάποιοι δεν το άντεξαν αυτό..

Για τα εγκλήματα της διοίκησης για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο θα μιλήσει κάποιος; Ό,τι η ΑΕΚ απέκτησε μόνο έναν παίκτη την περίοδο του Ιανουαρίου ο οποίος ακόμη δεν ξέρουμε αν είναι δεξί μπακ, ο οποίος δεν μιλάει Αγγλικά έχοντας τεράστιο πρόβλημα συνεννόησης και ο οποίος έχει μεγάλη ευθύνη και στο 3ο γκολ της ΑΕΚ όντας ξεκούραστος στον αγωνιστικό χώρο σε φάση αμυντικού τρανζίσιον. Βέβαια, ο Μανόλο Χιμένεθ κατηγορήθηκε και για αυτό από τους...γνωστούς «κιτρινόμαυρους» δημοσιογράφους, για το γεγονός δηλαδή ό,τι δεν τον ξεκίνησε στη Τούμπα και επέλεξε τον Μιχάλη Μπακάκη. 

Βέβαια, ακούσαμε και σε...διαδικτυακή κιτρινόμαυρη εκπομπή να εξετάζονται ήδη...σενάρια για το μήπως θα ήταν καλύτερο για την ΑΕΚ να πάει με...υπηρεσιακό τον Παναγιωτάρα στην συνέχεια των πλέι-οφ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ φυσικά συνεχίζει να σιωπά και να μη στηρίζει εμπράκτως τον προπονητή που η ίδια επέλεξε πριν 3 μήνες για να...σώσει ό,τι σώζεται και να πορευτεί μαζί του στη χρονιά της «Αγια Σοφιάς».

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν ο Μανόλο αργά ή γρήγορα θα πληρώσει την...αγάπη του για την ΑΕΚ και η Ένωση θα ζήσει ξανά την μέρα της μαρμότας για ακόμη ένα καλοκαίρι μετά το 2018. Το μόνο που αλλάζει; Τα ονόματα των προσώπων που εναλλάσσονται στις θέσεις προπονητή - τεχνικού διευθυντή. 

- Η ομάδα του aekfans21.com -

Αξίζει να διαβάσετε και ένα πολύ ωραίο κείμενο της σελίδας «The Reaper» επί του θέματος


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.