Header Ads


Serie A: Ο Βέρντε έσωσε τη Σπέτσια με τη Μπενεβέντο! (vid)

Serie A: Ο Βέρντε έσωσε τη Σπέτσια με τη Μπενεβέντο! (vid)


Με γκολ του Ντανιέλε Βέρντε η Σπέτσια έσωσε τον πόντο εντός έδρας κόντρα στη Μπενεβέντο (1-1), ενώ η Ουντινέζε επικράτησε 2-0 της Σασουόλο.
Ο αγώνας της Σπέτσια με αντίπαλο τη Μπενεβέντο άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στη Serie A νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, με τους γηπεδούχους να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος στο 71' της συνάντησης βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1, γλιτώνοντας έτσι την ομάδα του από την εντός έδρας ήττα.

Λίγο αργότερα η Ουντινέζε συνέχιζε την συλλογή πόντων της για 4ο αγώνα (2ν. - 2 ισοπ.) κερδίζοντας την Σασουόλο 2-0 με τον, αειθαλή, Φερνάντο Γιορέντε ν' ανοίγει το σκορ και... λογαριασμό στην ομάδα!

Μάλιστα το αήττητο των «φριουλάνι» (που είναι στο μέσον της βαθμολογίας), εντός έδρας, έφτασε τα πέντε ματς (3ν. - 2 ισοπ.) εέχοντα διατηρήσει την εστία τους απαραβίαστη για 4 ματς.

Αντίθετα οι «νεροβέρντι» (βασικός κι αναντικατάστατος ο Κυριακόπουλος) χάνουν... λάδια: μετά από 2 ισοπαλίες ήρθε κι η ήττα.


Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/3

Σπέτσια - Μπενεβέντο 1-1
(71' Βέρντε - 24' Γκάιχ)

Ουντινέζε - Σασουόλο 2-0
(43' Γιορέντε, 93' Περέιρα)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.