Header Ads


«Τελικός» με Τουρκ Τέλεκομ για την Βασίλισσα!

«Τελικός» με Τουρκ Τέλεκομ για την Βασίλισσα!


Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ (19:00) για να μην αποκλειστεί πρόωρα, ενώ σε συνδυασμό με ήττα της Στρασμπούρ στη Ρωσία από τη Νίζνι, θα προκριθεί από σήμερα στο Final-8 του BCL.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για να τα δώσει όλα απόψε (19:00), στην «Ankara Arena» κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Κ’ Ομίλου, στη φάση των «16» στο φετινό Basketball Champions League. Η Ένωση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο βαριές -εκτός έδρας- ήττες από Στρασμπούρ (91-73) και Νίζνι (88-60) και παίζει έναν «τελικό» πρόκρισης, αφού σε περίπτωση ήττας δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 2-2 και αυτή τη στιγμή είναι μόνη της, στη 2η θέση, ενώ η Τουρκ Τέλεκομ είναι στο 1-3, μαζί με τη Στρασμπούρ και αν ηττηθεί από την ΑΕΚ απόψε, τότε θα μείνει μαθηματικά, εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στο Final-8. Στην κορυφή είναι η Νίζνι Νόβγκοροντ με ρεκόρ 4-0, έχοντας προκριθεί ήδη στα προημιτελικά. Επί της ουσίας η ΑΕΚ θα περάσει από απόψε, αν νικήσει στην Άγκυρα και η Στρασμπούρ ηττηθεί στη Ρωσία από τη Νίζνι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Γιανίκ Μορέιρα, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες των Μάρκους Σλότερ, Κώστα Γόντικα και Νίκου Ρογκαβόπουλου που έχει τεθεί στο περιθώριο. Στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, στις 10 Μαρτίου, η Ένωση νίκησε την Τουρκ Τέλεκομ, με 74-65, οπότε έχει στα συν της, τη διαφορά των 9 πόντων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και σε ενδεχόμενο ήττας απόψε, μέχρι και με 8 πόντους διαφορά, η Ένωση θα έχει το πάνω χέρι, σε ισοβαθμία με τους Τούρκους.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Κ’ Ομίλου του BCL:

Τουρκ Τέλεκομ-ΑΕΚ 19:00
Νίζνι Νόβγκοροντ-Στρασμπούρ 19:00

Η Βαθμολογία (Σε 4 αγωνιστικές)

Νίζνι 8 4-0
ΑΕΚ 6 2-2
Τουρκ. Τ. 5 1-3
Στρασμπούρ5 1-3
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.