Header Ads


Όλιβερ Μπερκ ο «εκλεκτός» του Κονέ!

Όλιβερ Μπερκ ο «εκλεκτός» του Κονέ!


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ώρας» για τον 23χρονο διεθνή σκωτσέζο φορ της Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ, που «κέρδισε» τον Παναγιώτη Κονέ τον περασμένο Γενάρη και τον κρατάει στα... υπόψιν, σε περίπτωση δεν συνεχίσει στην «Ένωση» ο Ολιβέϊρα!
Την περίπτωση του 23χρονου Σκωτσέζου επιθετικού της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ολιβερ Μπερκ, εξετάζει η ΑΕΚ, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», ο Παναγιώτης Κονέ έχει στη λίστα του το όνομα του ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο και τον κρατάει στα υπ’όψιν σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ολιβέιρα.

Ποιος είναι ο Ολιβερ Μπερκ που θέλει η ΑΕΚ
Ο Ολιβερ Μπερκ είναι ένας υψηλόσωμος φορ (1,88μ.) που φέτος με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει 24 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σέφιλντ τον αγόρασε το περσινό καλοκαίρι έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γουέστ Μπρομ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 170 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 19 γκολ και έχοντας μοιράσει 16 ασίστ.

Η καριέρα του
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ από την οποία δόθηκε δανεικός στην Μπράντφορντ τη σεζόν 2014-2015. Το καλοκαίρι του 2016 πουλήθηκε στη Λειψία έναντι 15,2 εκατομμυρίων ευρώ και το καλοκαίρι του 2017 τον αγόρασε η Γουέστ Μπρομ με το ίδιο ποσό. Ακολούθησαν δανεισμοί σε Σέλτικ και Ντεπορτίβο Αλαβές πριν τον αγοράσει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020.

Με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει καταγράψει 13 συμμετοχές με 1 γκολ.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.