Header Ads


Τσακίρης: «Ψάχνει… έτοιμα πράγματα στη Γαλλία ο Ταυλαρίδης - Δεν υπάρχει θέμα Γιοβάνοβιτς»

Τσακίρης: «Ψάχνει… έτοιμα πράγματα στη Γαλλία ο Ταυλαρίδης - Δεν υπάρχει θέμα Γιοβάνοβιτς»


Το κουβάρι των μεταγραφικών θεμάτων, που ήδη «τρέχουν» στην ΑΕΚ, ξετύλιξε ο Γιώργος Τσακίρης.
Στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ, που ήδη «τρέχουν» στην «Ένωση», αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αφού, φυσικά, σημείωσε πρώτα την είδηση, νωρίτερα, πως ο σύλλογος έχει στείλει εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ζητώντας μέσα στη μέρα τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της, στάθηκε στο μείζον θέμα της ενίσχυσης της ομάδας.

Όπως είπε, λοιπόν, ήδη ο Στάθης Ταυλαρίδης τσεκάρει την αγορά της Γαλλίας, την οποία και γνωρίζει πολύ καλά, αλλά δεν ψάχνει απλά ταλαντούχος παίκτες, με εξέλιξη, καθώς «έχει τέτοιους η ΑΕΚ», αλλά «πιο έτοιμα πράγματα. Αυτή είναι η εντολή, άλλωστε, που έχει δώσει ο Παναγιώτης Κονέ».

Στην «Ένωση», σημείωσε, θέλουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν άμεσα τη διαφορά, με ισχυρή προσωπικότητα, οι οποίοι και «θα απογειώσουν και τα νέα παιδιά, που έχουν τις δυνατότητες, αλλά απαιτείται εμπειρία».

Χαρακτηριστικά χρησιμοποίησε τα παραδείγματα των Λάτσι και Σβάρνα, για τους οποίους τόνισε ότι «αν ο Τσιγκρίνσκι, δηλαδή ένας ''έτοιμος'' παίκτης, ήταν ο Τσιγκρίνσκι της πρώτης χρονιάς, θα έκαναν περισσότερα και καλύτερα πράγματα φέτος».

Η ΑΕΚ, πρόσθεσε, ψάχνει εκείνους, που θα ηγηθούν της άμυνας, και το κάνει πολύ προσεκτικά αυτό, προκειμένου να μην την πατήσει όπως τη φετινή χρονιά. Είπε, δε, πως για τον στόπερ της Μπορντό, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, του οποίου το όνομα ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχει κανένα θέμα, «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα».

Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε πως είναι ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση τερματοφύλακα, αριστερού μπακ και αριστερού εξτρέμ ή παίκτη πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ενός… Ολιβέιρα ή αντι-Ολιβέιρα, αφού ο Πορτογάλος «δεν υπάρχει περίπτωση με τα λεφτά που παίρνει τώρα να μείνει».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.