Header Ads


Οι σκέψεις του Χιμένεθ για ΠΑΟΚ!

Οι σκέψεις του Χιμένεθ για ΠΑΟΚ!


Τα δύο διλήμματα του Μανόλο για Τούμπα - Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα, ποιες οι σκέψεις του!
Στη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Χιμένεθ για το σχήμα και τα πρόσωπα που θα επιλέξει να παρατάξει την ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα περιμένει ο Μανόλο Χιμένει για να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Όλα δείχνουν ότι η «Ένωση» θα παραταχθεί με 4-3-3 στη Θεσσαλονίκη, αν και υπάρχει η σκέψη για 4-2-3-1 που πάει πιο πίσω στο μυαλό του Ανδαλουσιανού προπονητή.

Στη διάθεση του Ισπανού προπονητή έχει επιστρέψει ο Σάκχοφ μαζί με τον Σιμάνσκι και τον Κρίστιτσιτς, οι οποίοι θα αποτελέσουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λάτσι και Σβάρνας, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Μπακάκης και ο Λόπες.

Ο Λιβάι Γκαρσία θα παίξει σίγουρα στο ένα άκρο της επίθεσης, ενώ ο Τάνκοβιτς και ο Αλμπάνης διεκδκικούν θέση στα αριστερά και παίζεται ποιος θα παίξει στην κορυφή μεταξύ του Ολιβέιρα και του Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.