Header Ads


Θέλει ΑΕΚ ο Χοσεϊνί, απορρίπτει την Τραμπζονσπόρ!

Θέλει ΑΕΚ ο Χοσεϊνί, απορρίπτει την Τραμπζονσπόρ!


Ο Ιρανός στόπερ της Τραμπζονσπόρ βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ - Θέλει να έρθει στην Ένωση το καλοκαίρι, δείτε τι γράφουν σήμερα στην Τουρκία!
Έντονο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μαζίντ Χοσεϊνί της Τραμπζονσπόρ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας 61medya.com.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο προπονητής της ομάδας από την Τραπεζούντα, Αμπντουλάχ Αβτζί, θέλει πάση θυσία να διατηρήσει τον Ιρανό στο ρόστερ της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αλιρέζ Πεϊκάν, δηλώνει πως η προσφορά που κατέθεσε ο τουρκικός σύλλογος στον Χοσεϊνί, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, δεν τους έχει ικανοποιήσει και πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του «61medya.com» αναφέρει:

«Η Τράμπζονσπορ θέλει πολύ να κρατήσει τον Χοσεϊνί. Από την άλλη όμως, ο μάνατζερ του Ιρανού ποδοσφαιριστή, Αλιρέζ Πεϊκάν δήλωσε πως η πρόταση που του έγινε από τον τουρκικό σύλλογο δεν τον ικανοποιεί. Ο Πεϊκάν είπε επίσης ότι συνεχίζονται οι επαφές με την ΑΕΚ για μια πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ανοιξε έτσι ο δρόμος της αποχώρησής του από την Τουρκία».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.