Header Ads


Η ΑΕΚ «στέλνει» στην Τουρκία τον Βράνιες!

Η ΑΕΚ «στέλνει» στην Τουρκία τον Βράνιες!


Πώς εμπλέκεται η ΑΕΚ στη μεταγραφή του Βράνιες - Έξαλλος ο Βόσνιος αμυντικός με τους ανθρώπους της Ένωσης λόγω του...Σωκράτη Παπασταθόπουλο - Το άγνωστο ταξίδι του στην Αθήνα!
Η ατάκα που τον "τρέλανε" και το ταξίδι στην Αθήνα. Τι αλλάζει το καλοκαίρι για την Άντερλεχτ στην υπόθεση του Βόσνιου στόπερ και γιατί οι Βέλγοι δεν έχουν πρόβλημα να το δώσουν και σε άλλο σύλλογο της Ελλάδας.  

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Όγκνιεν Βράνιες: «Ευχαριστώ και πάλι τους οπαδούς της ΑΕΚ για την υποστήριξή του, αλλά δεν ήρθα στο αγαπημένο που κλαμπ εξαιτίας ενός π@@@@@ που δεν με ήθελε» είχε ποστάρει στις 25 Ιανουαρίου ο Όγκιεν Βράνιες, με αφορμή τον δανεισμό του στην Σαρλερούα.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τους οπαδούς της ΑΕΚ να μην μου στέλνουν άλλα μηνύματα για να επιστρέψω, γιατί αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Στο μόνο μέρος που μπορώ να επιστρέψω είναι μαζί σας στην εξέδρα» ξαναπόσταρε περίπου δυο μήνες μετά. 

Το τελευταίο "μήνυμα" του ιδιόρρυθμου Βόσνιου στόπερ προς τους "κιτρινόμαυρους"... στάλθηκε πριν από λίγες ημέρες. Αν και λίγες ώρες μετά ο Βράνιες το είχε κατεβάσει. Προφανώς γιατί ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ... Πόσο μάλλον σε μια τέτοια θυελλώδη σχέση.

Ο Βράνιες έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 στην Αντερλεχτ, στην οποία αναγκαστικά θα γυρίσει τον Ιούνιο από το... κοντινό Σαρλερουά. Έτσι κι αλλιώς  ο δανεισμός του δεν προβλέπει οψιόν αγοράς του αλλά και το συμβόλαιο του είναι πολύ βαρύ για να το αντέξει. Βλέπετε στον τελευταίο του χρόνο οι αποδοχές σε αυτό πιάνουν την υψηλότερη τιμή τους, αφού εκτοξεύονται πάνω από το εκατομμύριο.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Βράνιες θα κλείσει τα 32 του χρόνια και δεν είναι διατεθειμένος να έρθει σε συμβιβασμό με την Αντερλεχτ για ένα πρόωρο βελούδινο διαζύγιο. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κάθεται εκεί και να πληρώνεται. Βέβαια και ο βελγικός σύλλογος επειδή θα είναι και η τελευταία χρονιά της συνεργασίας τους, μπορεί να το σπάσει, αποζημιώνοντας τον με ένα ποσό που θα αντιστοιχεί στο 60 με 70% των αποδοχών του...

Η Αντερλεχτ, όπως διαμορφώνεται μέχρι τώρα η κατάσταση, θα προσπαθήσει να απαλλαγεί το καλοκαίρι από το συμβόλαιο του Βράνιες με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος. Ακόμη κι αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει και σαν αντάλλαγμα. Και ο Βόσνιος όμως, από την πλευρά του φροντίζει να παίζει και να διακρίνεται στην Σαρλερούα, έτσι ώστε το καλοκαίρι να έχει το...πάνω χέρι και προτάσεις.

Όσον αφορά στην "παρεξήγηση" του Ιανουαρίου με την ΑΕΚ, η οποία τον... πλήγωσε/πίκρανε σε διάρκεια (αν κρίνουμε κι από το τελευταίο του post, έστω κι αν μετά το κατέβασε),  αυτά που μας μεταφέρθηκαν από την ψαγμένη ελληνο-σερβική πιάτσα agents  ήταν τα εξης: η πλευρά Βράνιες βρέθηκε δυο φορές στην Αθήνα και συζήτησε με τους "κιτρινόμαυρους" την εκ νέου επιστροφή/δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι. ΗAEK θα έπρεπε να καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου του, ο Βράνιες ήταν σύμφωνος να... θυσιάσει ένα μέρος και τελικά κατέληξε στην Σαρλερούα με... λιγότερα!

Αυτό που είχε μεταφερθεί στον Βράνιες ήταν πως στέλεχος της ΑΕΚ ουσιαστικά έκαψε την επιστροφή του υποστηρίζοντας πως θα χαλούσε το κλίμα(;) στην ομάδα/αποδυτήρια! Με τον Βόσνιο να γίνεται έξαλλος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν έμαθε πως "χάλασε" το δικό του deal αλλά μετά πρόσφεραν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν ενώ για το προσεχές μέλλον το... επαγγελματικό μέλλον του Βράνιες είναι μάλλον στην βαλκανική. Όπως μας μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά η Αντερλεχτ δεν θα είχε πρόβλημα να τον δώσει ακόμη και σε άλλη ελληνική ομάδα εφόσον τα έβρισκε ο άσος (ο Βράνιες άραγε θα φορούσε άλλη φανέλα της Βig 5 εκτός από του "δικεφάλου";). 

Ήδη πάντως υπάρχουν δυο τουρκικές ομάδες που φλερτάρουν με τον Βράνιες. Με την μια μάλιστα να είναι η Τράμπζονσπορ, στην οποία αγωνίζεται ο Χοσεϊνί, που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά της ΑΕΚ για το καλοκαίρι. Μάλιστα η ομάδα του Μπακασέτα (με τον οποίο όχι μόνο ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ αλλά και... Πρωταθλητές) φέρεται να είναι πρόθυμη να πληρώσει αρκετά περισσότερα χρήματα σε συμβόλαιο στον Βράνιες για να τον πάρει στην Τραπεζούντα, από ότι στον Ιρανό για να του το ανανεώσει/κρατήσει. Έχει κι αυτό σημειωλογικά αξία/ενδιαφέρον λόγω της...τριγωνικης σχέσης ΑΕΚ/Βράνιες/Χοσεϊνί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.