Header Ads


Τέλος το take away τα Σαββατοκύριακα!

Τέλος το take away τα Σαββατοκύριακα!


Το αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Τέλος το take away - Όλα όσα είπε!
Αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων της εστίασης τα Σαββατοκύριακα, καθώς όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης καταργείται το take away.

Ανατροπή στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης που κατάφεραν να είναι ανοιχτά αυτή την περίοδο, φέρνουν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ, όπως έκανε γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα» όπου διευκρίνισε πως take away τέλος για τα Σαββατοκύριακα.

«Τα delivery λειτουργούν κανονικά, ωστόσο έχει καταργηθεί το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα που έπαιρνε ο κόσμος το φαγητό του. Έτσι, το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταματάει, αλλά το delivery,η  διανομή φαγητού στα σπίτια συνεχίζεται κανονικά», δήλωσε χαρακτηριστικά o υπουργός.

Σε ό,τι αφορά στην αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών τα Σάββατα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ο υπουργός Ανάπτυξης  επισήμανε ότι θα το συζητήσει ξανά με την Επιτροπή, καθώς όπως υπογράμμισε η μη λειτουργία τους «διακινδυνεύει τεράστιο συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ».

EKAKTH ANAKOINΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου για την απαγόρευση του take away:

«Αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου απαγορεύεται μόνο στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Η πώληση καφέ μέσω της διαδικασίας take away απαγορεύεται και από τις επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστείων, φούρνων και λοιπών επιχειρήσεων που η πώληση καφέ δεν αποτελεί κύρια δραστηριότητα. Η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) θα λειτουργεί κανονικά.

Εξυπακούεται ότι κατά τις προαναφερθείσες ημέρες επιτρέπεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο σύνολο της επικράτειας».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.