Header Ads


Survivor 4: Τι συμβαίνει πριν από κάθε αγώνισμα και δεν μας το δείχνουν οι κάμερες;

Survivor 4: Τι συμβαίνει πριν από κάθε αγώνισμα και δεν μας το δείχνουν οι κάμερες;


Γι' αυτό αρχίζουν μέρα και τελειώνουν βράδυ!
Τι τραβάνε και αυτοί οι παίκτες κάθε μέρα και δεν το ξέρουμε! Αλήθεια γνωρίζετε τι γίνεται πριν από κάθε αγώνισμα και εμείς δεν το βλέπουμε στην τηλεόραση!

Δεν σας έχει κάνει εντύπωση πως κάθε φορά που ο Γιώργος Λιανός περιγράφει την πίστα όλοι οι παίκτες δείχνουν να έχουν καταλάβει τους κανόνες της κάθε πίστας; Εμάς πάντως μας έκανε εντύπωση και το ψάξαμε!

Όπως μας αποκάλυψε παλαιότερος παίκτης που έχει δώσει το παρόν στο Survivor, μόλις ο παρουσιαστής τελειώνει την περιγραφή του κάθε αγωνίσματος, μέλη της παραγωγής παίρνουν τον κάθε παίκτη από το χεράκι και του δείχνουν αναλυτικά στην πράξη τι πρέπει να κάνουν στην κάθε πίστα!

Μάλιστα τα αγωνίσματα πριν τα παίξουν οι παίκτες, τα δοκιμάζουν μέλη της παραγωγής ώστε να φανεί κατά πόσο είναι δύσκολα αλλά και επικίνδυνα για τραυματισμό! Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές τα γυρίσματα αρχίζουν μέρα και τελειώνουν νύχτα! Πέφτει αρκετό "ψαλίδι" από την παραγωγή!

Αρχικά μην πιστεύετε πως αυτό που βλέπουμε είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικό! Τα γυρίσματα γυρίζονται αρκετές ώρες και συνήθως οι παίκτες απουσιάζουν από τις παραλίες από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Αυτό γίνεται τις μέρες των αγωνισμάτων, γι' αυτό και έχουμε μόνο 4 αγωνίσματα την εβδομάδα! Για να υπάρξουν και 3 μέρες που οι παίκτες θα είναι όλη μέρα στην παραλία ώστε να έχουμε και... ριάλιτι!

Δηλαδή τα πλάνα που βλέπουμε συνήθως με παίκτες να τσακώνονται στις παραλίες είναι από άλλη μέρα συγκριτικά με τις αντίστοιχες που βλέπουμε τα αγωνίσματα ή τα συμβούλια!

Αυτό όμως που θα σας αποκαλύψουμε τώρα σίγουρα δεν το είχατε σκεφτεί καν! Ξέρατε που πηγαίνει η παραγωγή τους παίκτες για 15 ώρες, μετά το γύρισμα της αποχώρησης;

Αρχικά σας είχαμε αποκαλύψει και παλαιότερα ότι το γύρισμα της αποχώρησης γίνεται μόλις τελειώσει η ψηφοφορία του κοινού και το "κολλάνε" σε επεισόδιο που τα γυρίσματα είχαν γίνει μέρες πριν! Δηλαδή το συμβούλιο γυρίζεται περίπου 20 ώρες πριν το δούμε εμείς στην τηλεόραση!

Που βρίσκονται όμως αυτές τις 20 ώρες οι παίκτες; Πάντως όχι πίσω στις παραλίες του! Συγκεκριμένα η παραγωγή πηγαίνει τους παίκτες σε ένα δωμάτιο και τους κρατάει εκεί μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο! Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Ίσως για να μην υπάρξουν σπόιλερ;

Το ζήτημα για μας είναι τι κάνουν οι παίκτες κλεισμένοι σ' ένα δωμάτιο τόσες ώρες; Μήπως βρίσκουν ευκαιρία για... "παρανομίες";
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.