Header Ads


Προειδοποίηση Τάσου Αρνιακού: Χιόνια μέχρι το βράδυ στην Αττική!

Προειδοποίηση Τάσου Αρνιακού: Χιόνια μέχρι το βράδυ στην Αττική!


Ποιες περιοχές θα πλήξει η «Μήδεια» τις επόμενες ώρες
Η κακοκαιρία «Μήδεια» πλήττει σημαντικά και την Αττική, με τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, Τάσο Αρνιακό, να μιλά στο «Καλημέρα Ελλάδα» για την πορεία της στο λεκανοπέδιο.

Τα ισχυρά φαινόμενα στην Αττική από την κακοκαιρία «Μήδεια» δεν έχουν τελειώσει προειδοποίησε επίσης ο μετεωρόλογος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ερωτηθείς, λοιπόν, από τον Γιώργο Παπαδάκη εάν η χιονόπτωση θα συνεχιστεί στην Αττική, απάντησε:

«Βεβαίως και θα συνεχιστεί, μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα. Σιγά-σιγά, από το απόγευμα και μετά, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να περιορίζονται από τα δυτικά και σιγά-σιγά θα σταματήσουν.

Αλλά στα ανατολικά θα συνεχιστεί η χιονόπτωση και στα κεντρικά και στα βόρεια και στα ανατολικά, μέχρι και το βράδυ, με αυξομειούμενες εντάσεις.
 
Ενώ, μέχρι αύριο το πρωί, τα φαινόμενα θα εξακολουθήσουν, έστω και αραιά στις ανατολικές βόρειες και υπερβόρειες περιοχές της Αττικής: Γραμματικό, Καπανδρίτι, Βαρνάβα, Άγιο Στέφανο, καθώς σιγά-σιγά η ‘’κουρτίνα’’ τραβιέται, φεύγει, ανατολικότερα.

Εκεί θα είναι τα τελευταία σημεία της Αττικής που θα χιονιστούν. Αύριο, ιδιαίτερα στο βόρεια προάστια, περιμένουμε παγετό, αλλά το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φθάνει τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Το μεσημέρι θα περιοριστεί λίγο η χιονόπτωση στην Αττική, αλλά το απόγευμα και το βράδυ θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυνατά.

Πολύ χιόνι πέφτει εν τω μεταξύ και στη Βοιωτία. Δέχεται μεγάλα ποσά χιονοπτώσεων και η Εύβοια, εξαιρετικά περισσότερα και από την Αττική και από τη Βοιωτία. Έχει πολλά προβλήματα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.