Header Ads


«Τελείωσε» Έλληνα παίκτη ο Μελισσανίδης!

«Τελείωσε» Έλληνα παίκτη ο Μελισσανίδης!


Η φυγή του χρεώθηκε στον...Λυμπερόπουλο αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική - Ποια ήταν η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!

Πάλι γκολ με την νέα του ομάδα στην Τουρκία, Τράμπζονσπορ, πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας. Με σουτάρα με το...κακό του, δεξί, πόδι κι αφού προηγήθηκε ντρίμπλα του με... τακουνάκι.
Για την ιστορία ο "Μπάκα" σκόραρε σε  δεύτερο σερί ματς της Τράμπζον, κόντρα στην Μαλάτιασπορ. 

Και μπορεί ο Πέλκας αυτή την εποχή να βρίσκεται στα ...πίτς λόγω τραυματισμού αλλά υπάρχει μια άτυπη κόντρα μεταξύ των δυο Ελλήνων διεθνών αφού ο καθένας αποδεικνύεται καταλυτικός στις ομάδες τους, που είναι ανταγωνίστριες στην διεκδίκηση του τίτλου. Θυμίζω πως απόντος του Πέλκα η Γαλατά έκανε το διπλό στο τουρκικό κλάσικο, στην έδρα της Φενέρ. 

Όσον αφορά στο κασέ τους, η δεύτερη μεταγραφή του Μπακασέτα στην Τουρκία του απογείωσε το δικό του και έτσι ξεπέρασε περίπου κατά 100 χιλιάρικα τον Πέλκα. Ο "Μπάκα" έχει συμβολαιο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως απο την Τράμπζονσπορ ενώ ο Πέλκας 1,1 εκατ. ευρώ...

 Η στήλη δεν έχει αποτελέσει εξαίρεση στην όντως σκληρή κριτική που είχε γίνει στον τότε τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο, όχι μόνο για το χαμηλό αντίτιμο που παραχωρήθηκε ο Μπακασέτας στην Αλάνιασπορ αλλά γιατί δεν είχε ...προβλέψει/προνοήσει να μπει και ποσοστό μεταπώλησης για τους "κιτρινόμαυρους".Το οποίο για παράδειγμα τώρα, με την πώληση του στην Τράμπζονσπορ, θα μπορούσε να είχε αποφέρει στο ταμείο της ΠΑΕ ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Εσχάτως , λοιπόν, μας μεταφέρθηκε για την...ιστορία παραχώρησης του Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ πως τα χέρια του "Λύμπε" ήταν κυριολεκτικά "δεμένα". Κι αυτό αφού το αφεντικό (Μελισσανίδης) είχε δώσει εντολή να πουληθεί...όσο,όσο και να απαλλαγεί από αυτόν.

Δεν τον ήθελε ο "Τίγρης' με τίποτα στο ρόστερ των "κιτρινόμαυρων" (παρότι δική του μεταγραφή από τον Πανιώνιο), κάτι που έκανε πιο ελαστικό τον "Λύμπε" στην διαπραγμάτευση παραχώρησης του με τους Τούρκους, πόσο μάλλον όταν δεν... περίσσευαν και οι προτάσεις για τον Μπακασέτα.Άρα το μέλημα του τότε τεχνικού διευθυντή ήταν να πουληθεί και όχι πως μελλοντικά η ΑΕΚ θα μπορούσε να ωφεληθεί οικονομικά κι ας μην έπαιζε στην ομάδα της(βάζοντας ποσοστό μεταπώλησης). Το αξιοπερίεργο είναι πως ο Λυμπερόπουλος πίστευε πολύ τον Μπακασέτα, είχε άλλωστε διατελέσει κι ατζέντης του αλλά ... υποτάχθηκε στα θέλω και τα πιστεύω του Μελισσανίδη. Λάθος του βέβαια αλλά και με δεμένα χέρια αφού στο αφεντικό της ένωσης δεν αρέσουν τα "όχι"...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.