Header Ads


Ο Φαμπιάνο πιέζει για να έρθει στην ΑΕΚ!

Ο Φαμπιάνο πιέζει για να έρθει στην ΑΕΚ!


Ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για το καλοκαίρι - Θέλει σαν τρελός να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα»!
Η ΑΕΚ προσπάθησε πολύ να τον εντάξει στο ρόστερ της την περιόδο του Ιανουαρίου χωρίς να τα καταφέρει αλλά η περίπτωσή του επανέρχεται δυναμικά για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportday», ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θέλει σαν...τρελός να έρθει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι και πιέζει και ο ίδιος προς αυτή την κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, παρότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να τα βρει με την Ομόνοια για την αγορά του προσφέροντας ακόμη και έμψυχα ανταλλάγματα.

Τα ονόματα που έχει βάλει στο τραπέζι η ΑΕΚ σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας είναι παίκτες που δεν υπολογίζονται αλλά ενδιαφέρουν την Κυπριακή ομάδα, όπως είναι οι Ντέλετιτς και Σαμπανάτζοβιτς. Ακόμη, η Ένωση δεν θα είχε θέμα να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα και ο Γιώργος Αθανασιάδης, παρότι είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Φυσικά, η περίπτωση του Φαμπιάνο δεν είναι η μόνη που θα εξετάσει η ΑΕΚ για το καλοκαίρι, με τον χρόνο πλέον να είναι στο πλευρό της Ένωσης, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.