Header Ads


Survivor spoiler: Οι νέες ομάδες - Τέλος οι «Διάσημοι» - «Μαχητές»!

Survivor spoiler: Οι νέες ομάδες - Τέλος οι «Διάσημοι» - «Μαχητές»!


Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι τελικά το παιχνίδι των ανατροπών.


Η Κάτια Τραμπάνκο αποχώρησε καθώς το πρόβλημα της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει και ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και ο Γιώργος Λιανός «έσκασε» τη βόμβα στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού.

Αναβρασμός επικράτησε σε «Μαχητές» και «Διάσημους» στο άκουσμα της είδησης ότι οι δύο ομάδες διαλύονται και Γιώργος Κοψιδάς και Τζέιμς Καφετζής (ήταν βάσει στατιστικών οι πιο δυνατοί παίκτες) αποφασίζουν για το μέλλον των παικτών στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο τους άφησε ένα χρονικό περιθώριο για να σκεφτούν τις κινήσεις τους και να αποφασίσουν πώς θα διαμορφωθούν οι δύο νέες ομάδες.

Πλέον δεν θα μιλάμε για «Μαχητές» και «Διάσημους», αλλά για «μπλε» και «κόκκινους».

Οι δύο ομάδες

Στην ομάδα του πρώτου λοιπόν (του Τζέιμς Καφετζή) που θα έχει το μπλε χρώμα είναι ο Αλέξης Παππάς, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης, ο Χρήστος Σταμούλης και η Άννα Μαρία Βέλη.

Στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά που θα είναι οι κόκκινοι, είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Κορόμι, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδηλάτος και η Σοφία Μαργαρίτη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.